ODRASTAO SAM NA JUŽNOJ TRIBINI: Zdjelar odmah baca Grobare u trans i predlaže novo pojačanje za klub!
Ivica Iliev i Saša Zdjelar, Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Jake reči na promociji

ODRASTAO SAM NA JUŽNOJ TRIBINI: Zdjelar odmah baca Grobare u trans i predlaže novo pojačanje za klub!

Novi vezista crno-belih je ponosno istakao da mu je Partizan sve

Objavljeno:

U ponedeljak uveče je dogovoreno, u utorak je stigao na Kipar, u sredu ujutru odradio prvi trening i odmah posle njega Saša Zdjelar je promovisan kao četvrto i poslednje pojačanje Partizana ove zime.

"Zlatni Orlić" ovenčan titulom svetskog prvaka u omladinskoj selekciji na Novom Zelandu 2015. godine dugo je bio želja uprave šampiona Srbije, uvek je malo falilo da se kockice slože, ali sada je konačno i ona ostvarena.

Koliko je i on sam želeo da se što pre sve okonča, pogotovo što cela priča oko njegovog dolaska u Humsku traje već nekoliko godina, jasno se moglo videti i po njegovom nastupu na promociji pred novinarima u hotelu na Kipru.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

- Hvala klubu što je uradio sve da me dovede, sportski direktor mi je preneo neverovatnu energiju i to je presudilo. Sanjao sam da dođem u Partizan godinama, žao mi je što nisam ranije, ali sam napokon ispunio san. Igraću za crno-bele boje, na terenu na kome sam letos izbacio Partizan iz Lige šampiona. Bilo mi je žao. Nadam se da ćemo ovog avgusta opet da se sretnemo sa Olimpijakosom, da mi njima pokažemo ko je glavni - odmah je jako poručio Saša Zdjelar, očigledno željan ostanka u Humskoj, ali osvete bivšem klubu.

U redove crno-belih došao je na šestomesečnu pozajmicu sa pravom otkupa ugovora po isteku i po ceni od pola miliona evra.

Saša Zdjelar očekuje da obezbedi svoj ostanak u Humskoj
Saša Zdjelar očekuje da obezbedi svoj ostanak u Humskojfoto: EPA/Panagiotis Moschandreou

- Partizan mi znači sve! Bio sam u Olimpijakosu, a gledao svaku utakmicu crno-belih, svađao se sa saigračima, da ne kažem našim, pratio šta se dešava u prvenstvu, navijamoo da prođemo grupnu fazu Lige Evrope. Svi znaju da sam odrastao na južnoj tribini stadiona u Humskoj, pre dve godine sam sve dao sve od sebe da dođem i nisam uspeo. Ne ulazim u razloge. Bitno je da sam sad srećan.

Njega je u klubu sačekao saigrač još maltene iz pionirskih dana Nemanja Antonov, ali tu su i drugovi iz reprezentativnih selekcija poput Danila Pantića, a Zdjelar je odmah poručio kog druga bi još voleo da vidi u istom dresu zajedno sa njim.

- Sa Nemanjom Anotnovim sam delio svlačionicu još kao dete, sa Markom Jankovićem bio i među Romantičarima i u Olimpijakosu. Nedostaje još samo Dejan Dražić iz te klase, voleo bih da i on dođe u Partizan - rekao je Zdjelar.

BONUS VIDEO: Novica Veličković posle poraza od Zvezde

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.