VOLE SAMO ONE SA CRVENO-BELIM PEDIGREOM: Dok Kanga putuje za Prag, Sparta završava dolazak još jednog bivšeg igrača Zvezde!
Sparta iz Praga pred angažovanjem još jednog bivšeg igrača Zvezde, Foto: Marina Lopičić

Zanimljiva vest

VOLE SAMO ONE SA CRVENO-BELIM PEDIGREOM: Dok Kanga putuje za Prag, Sparta završava dolazak još jednog bivšeg igrača Zvezde!

Češki klub bi mogao ove zime da ujedini nekadašnji Zvezdin trio

Objavljeno:

Sparta iz Praga je odlučila izgleda da kupuje igrače koji samo imaju veze sa Crvenom zvezdom ili su neki deo karijere proveli na Marakani.

Nakon što su prošlog leta uzeli Srđana Plavšića, a očekuje se da ove srede potvrde transfer Gelora Kange vredan nešto manje od miliona, još jedan bivši fudbaler crveno-belih se nalazi pred vratima slavnog češkog tima.

Kako prenosi "Mozzart sport", Mihailo Ristić se trenutno nalazi u Pragu na pregovorima oko šestomesečne pozajmice uz pravo otkupa na kraju sezone.

Mihailo Ristić je pred dolaskom na pozajmicu u Spartu
Mihailo Ristić je pred dolaskom na pozajmicu u Spartufoto: Reuters

Mladi vezista je prošlog leta za dva miliona evra prešao sa Marakane u Krasnodar, ali posle obećavajućeg početka i dobrih igara, povreda ga je sprečila da nastavi u tom kontinuitetu i zbog toga je ispao iz kombinacije za tim, pa je na kraju odigrao tek 8 mečeva za celu polusezonu.

Tako bi trio sa sredine terena Zvezde od pre samo godinu dana ponovo mogao da se ujedini u crveno-belom dresu, ali praškog kluba. Inače, Kanga je već napustio pripreme srpskog kluba u Turskoj i preko Istanbula krenuo ka Češkoj.

BONUS VIDEO: Delije pružaju podršku Omiću nakon pobede u derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.