SVE JE ZAVRŠENO! PRODAT JE! Zvezda poručila igraču da počne s pakovanjem kofera! Od srede je u drugom klubu!
Crvena zvezda je konačno završila transfer Gelora Kange, Foto: Dado Đilas

Novi preokret u sapunici

SVE JE ZAVRŠENO! PRODAT JE! Zvezda poručila igraču da počne s pakovanjem kofera! Od srede je u drugom klubu!

Crveno-beli su uspeli da postignu dogovor oko transfera jednog od najboljih igrača

Objavljeno: 14:54h

I dok su svi pomislili da je u ponedeljak stavljena tačka na sagu oko odlaska Gelora Kange iz Crvene zvezde i da će Gabnonac ostati do leta na Marakani, "sapunica" je dobila novu epizodu sa novim preokretom.

Kreativni vezista će po svemu sudeći poslednjeg dana prelaznog roka ipak otići u Spartu iz Praga, koja ga juri od početka prelaznog roka i sa kojom pregovori traju već dugo.

Čelnici dva kluba trenutno dogovaraju poslednje detalje oko transfera, a obeštećenje će biti kao što je i ranije pominjano - milion evra, što i nije malo kad se uzme u obzir da mu u junu ističe ugovor i da bi u tom slučaju otišao bez obeštećenja.

Gelor Kanga će narednog proleća igrati u Pragu
Gelor Kanga će narednog proleća igrati u Pragufoto: Dado Đilas

- Radimo na tome, trebalo bi sve da bude gotovo u narednih nekoliko sati. Kanga će u sredu, kako je planirano, da krene ka Pragu - poručeno je iz kluba novinarima koji prate tim na pripremama u Turskoj.

Pregovori i transfer u Prag su nekoliko puta do sada nastavljani i prekidani, a najviše zbog toga što je gabonski reprezentativac pravio problem oko plate i drugih ličnih uslova, te zbog toga odbijao da se preseli u Prag.

Ipak, kako stižu informacije sa priprema Zvezde iz Antalije, njegov menadžer je već u Pragu, a uskoro će mu se pridružiti i fudbaler.

BONUS VIDEO: Grobari pevaju "Ti si zvezdin četnik Omiću"

(Espreso.co.rs / Izvor: Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.