Iliev o Zdjelaru: FENOMENALAN POSAO!
Ivica Iliev u loži stadiona Partizana, Foto: Dado Đilas

DIREKTOR O POJAČANJU

Iliev o Zdjelaru: FENOMENALAN POSAO!

Crno-beli su pozajmili 22-godišnjeg veznog igrača od Olimpijakosa do kraja sezone

Objavljeno:

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev prezadovoljan je dolaskom Saše Zdjelara u redove srpskog šampiona, prenosi "B92".

Crno-beli su pozajmili 22-godišnjeg veznog igrača od Olimpijakosa do kraja sezone, uz pravo otkupa ugovora na leto.

- Sve je na nama, uslovi koje smo dogovorili su realno za igrača tog kalibra fenomenalni po nas. Mislim da neće biti problema. On bi trebalo već u utorak da bude na Kipru, kad idem i ja i tamo ćemo da završimo sve formalnosti oko promocije. To je ono što smo čekali i borili se već skoro dva meseca. Mislim da smo doveli vrlo važnog igrača i za Partizan i za srpski fudbal. Kompletirali smo prelazni rok sa mladim, kvalitetnim igračem. Mislmi da smo napravili pravu stvar - rekao je Iliev za B92.

Iako je nakon dolaska Đorđa Ivanovića Iliev najavio još dva pojačanja pre kraja prelaznog roka, dolaskom Zdjelara je ipak stavljena tačka na zimsku "pijacu", jer je klub odustao od dovođenja napadača. - Bio je u opticaju jedan napadač, ali samo ukoliko ode jedan napadač, a jedina opcija je bio Leandre Tavamba, što se nije dogodilo. Pošto 1. februara moramo da zatvorimo spisak za Ligu Evrope, mi smo prinuđeni da sve naredne pokušaje nekog kluba da dovede odbijemo, jer onda ne bismo mogli da dovedemo zamenu. Njemu je to predočeno pre sedam dana. Imao sam napadača na čekanju, ali nismo želeli da gomilamo igrače na toj poziciji jer imamo i Ožegovića, tu može da igra i Ivanović. Na kraju smo odlučili da nam ne treba taj napadač jer bi bio prevelik pritisak na svima njima i svlačionici kako će to da izgleda - zaključio je Iliev. Partizan se nalazi na pripremama na Kipru, a crno-bele sredinom februara očekuje dvomeč 1/16 finala Lige Evrope sa češkom Viktorijom Plzenj.

BONUS VIDEO: SRBIN UŽIVA VELIKO POŠTOVANJE: Najskuplji igrač u istoriji Mančester junajteda podelio sa fanovima jako važnu informaciju za Nemanju Matića

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.