Mirno li spavaš, Romane Abramoviču? Dejvid Bekam osnovao klub!
Dejvid Bekam objavio da je osnovao fudbalski klub, Foto: AP

op op

Mirno li spavaš, Romane Abramoviču? Dejvid Bekam osnovao klub!

- Prezadovoljni smo, zahvalni i uzbudjeni. Obećanje našim navijačima i navijačima širom sveta je jednostavno: vaš tim će uvek nastojati da vas na terenu učini ponosnim

Objavljeno:

Bivši kapiten engleske fudbalske reprezentacije Dejvid Bekam osnovao je fudbalski klub u Majamiju, koji će biti 25. klub američke MLS lige, preneli su britanski mediji. Bekam je u februaru 2014. godine iskoristio opciju iz ugovora s bivšim klubom Los Andjeles galaksijem da kupi franšizu po sniženoj ceni i uspeo je da dovede MLS ligu u Majami.

Iliev bacio bombu! Stranac za kojeg u životu niste čuli je naslednik Evertona Luiza u Partizanu? (VIDEO) Klub još nema ime ni grb, a igraće na stadionu kapaciteta 25.000 mesta. - Prezadovoljni smo, zahvalni i uzbudjeni. Obećanje našim navijačima i navijačima širom sveta je jednostavno: vaš tim će uvek nastojati da vas na terenu učini ponosnim, naš stadion će biti mesto koje ćete želeti da posećujete, a naš uticaj na zajednicu i mlade južne Floride biće veliki - rekao je Bekam.

ZEMLJOTRES: Tražili od legendarnog srpskog golmana da PRODA UTAKMICU HRVATIMA, potom je u suzama napustio našu zemlju ZAUVEK! (FOTO) (VIDEO) Majami je od 1998. do 2001. godine imao MLS franšizu, ali je klub Majami fjužn (Miami Fusion) napustio grad zbog slabe posete na utakmicama. Bekam je za četiri godine imao mnogo problema da osnuje klub, pre svega zbog lokacije za izgradnju stadiona na jugu Floride, čiji su se stanovnici protivili. On je zajedno s timom investitora u decembru 2015. godine kupio zemljište za izgradnju stadiona, posle tri neuspela pokušaja kupovine pogodne lokacije. Stadion je izgradjen u Overtaunu, okrugu Majamija.

BONUS VIDEO: Delije izvređale Alena Omića posle pobede Zvezde nad Olimpijakosom

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.