Čime to nije zadovoljan Miroslav Đukić posle poraza od Slovana? (VIDEO)
Miroslav Đukić, trener Partizana, Foto: Dado Đilas

nije sve štimalo

Čime to nije zadovoljan Miroslav Đukić posle poraza od Slovana? (VIDEO)

Partizan je zakazao u duel igri. Izgubio je bitku na sredini terena, takozvane "ničije" lopte su po pravilu bile Slovanove, koji je lako mogao da gradi akcije i pod pritisak stavlja odbranu srpskog tima

Objavljeno:

Slovan iz Libereca je izašao kao pobednik iz provere na Kipru sa Partizanom, (2:1), ali to nije zabrinul šefa stručnog štaba Miroslava Đukića, prenosi "Mozzartsport".

- Skoro kao takmičarska utakmica. Tvrda, teška, zahtevna... Primili smo nesrećno golove. Posebno prvi. Razlog: nismo dobro ušli u meč, posle čega je teško juriti rezultat. Nisam zadovoljan početkom, imali smo problema da iznesemo loptu, praktično je Slovan sam igrao prva četiri minuta, nismo uspeli da blokiramo. To ne smemo da dozvolimo, mada u ovoj fazi priprema tako nešto može da se toleriše - ocenio je strateg Parnog valjka.

Partizan je zakazao u duel igri. Izgubio je bitku na sredini terena, takozvane "ničije" lopte su po pravilu bile Slovanove, koji je lako mogao da gradi akcije i pod pritisak stavlja odbranu srpskog tima.

- Sastav iz Libereca je fizički snažan, a nešto slično nas čeka protiv Plzena, u tom smislu je test posložio svrsi. Sve duge i "druge" lopte bile su njihove. Nedostajala nam je mirnoća, vremenom ćemo u fudbalskom smislu biti finiji nego danas.

Uprkos porazu, stekao se utisak da je Miroslav Đukić namerno izveo tim u kome je napravio samo jednu izmenu, kad je u završnih 20-ak minuta šansu umesto Đorđa Ivanovića pružio Leandreu Tavambi.

Krstajić podneo ostavku, pa je tek onda i zvanično izabran za selektora Srbije!

- Ivanović se mučio. To je normalno. Hteli smo da se svi igrači malo muče, objasnii je Đukićodluku da skoro ceo tim drži na terenu 90 minuta.

- Što se tiče Jurija Vakulka, delovao je bolje u prvom poluvremenu, dok ga u drugom nije bilo toliko. Bitno je da su momci istrčali 90 minuta, sve ostalo će doći na svoje.

Obradovala ga je akcija iz 88. minuta, lepu kombinaciju Zorana Tošića i Marka Jankovića završio je Leandre Tavamba.

Ispred spomenika Knezu Mihailu se pojavio ODGOVOR Delijama na transparent protiv Alena Omića! (FOTO)

- Prelepa akcija. Danas smo pokazali da možemo da trčimo na istom nivou kao fizički sposobniji rival, a u fudbalskom smislu ćemo napredovati.

Pohvalio je i mladog štopera, Svetozara Markovića.

- Pošto su Ostojić i Nemanja Miletić povređeni, priliku je dobio naš omladinac i pokazao da je igrač na koga možemo da računamo u budućnosti.

A zabrinuo ga je sudija što je dozvolio grubu igru i u takvim okolnositma pokazao čak osam žutih kartona.

- To je kad arbitri pomisle da su iznad fudbalera, umesto a ih puste da oni budu protagonosti utakmice - rekao je Miroslav Đukić, koji je utorak označio slobodnim danom u planu treninga, pa će crno-beli moći da predahnu.

BONUS VIDEO: Delije izvređale Alena Omića posle pobede Zvezde nad Olimpijakosom

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.