Partizanova nula na Kipru! Debitovao Vakulko, Ivanović pokazao šta zna! (FOTO) (VIDEO)
FK Partizan, Foto: Beta/Branislav Božić

pripremna utakmica

Partizanova nula na Kipru! Debitovao Vakulko, Ivanović pokazao šta zna! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja sa utakmice mogli ste da pratite uživo uz "livestream" Partizan TV

Objavljeno:

Partizan je odigrao prvu pripremnu utakmicu na Kipru protiv trećeplasiranog tima poljskog prvenstva Gornika i remizirao - 0:0.

Obe ekipe su imale dobre i slabije periode u toku meča, pa može da se kaže da je Gorniku pripalo prvih dvadesetak i poslednjih petnaestak minuta utakmice, dok je u ostatku susreta Partizan bio taj koji je imao inicijativu i stvarao šanse.

Marko Jovičić imao je mnogo posla na startu duela kada se pokazao sa tri dobre intervencije, da bi snažan udarac Marka Jevtovića u 27. minutu nagovestio bolji period za crno-bele.

foto: Dado Đilas

Odličnu šansu imao je novajlija Đorđe Ivanović, koji je tokom meča zabeležio i nekoliko dobrih driblinga, kada je izašao pred golmana Pavlovskog, ali ga je ovaj oborio na ivici kaznenog. Loptu je uzeo Zoran Tošić, šutirao odlično, ali je Poljak intervenisao odlično.

foto: Filip Plavčić

Za Partizan je debitovao i Juri Vakulko, doduše na nešto povučenijoj poziciji nego što se očekivalo i nije preterano doprineo igri crno-belih, dok je u nastavku šansu dobio i Slobodan Urošević.

(prvo poluvreme - 4-2-3-1): Jovičić - Vulićević, Nemanja R. miletić, Mitrović, Antonov - Jevtović, Vakulko - Tošić, Ivanović, Janković - Tavamba.

(drugo poluvreme - 3-5-2): Jovičić, Cucin, Ostojić, Marković, Nemanja G. Miletić, Radin, Nišić, Strahinja Jovanović, Đorđe Jovanović, Urošević, Đerlek.

BONUS VIDEO: Dilan Enis posle utakmice sa Olimpijakosom

(Espreso.co.rs/Partizan TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.