ŽIVOTNA DRAMA SANTIJA KAZORLE! Doktori hteli da mu seku nogu, imao deset operacija, ali on želi da ponovo igra fudbal! (FOTO) (VIDEO)
Santi Kazorla, Foto: AP

DRŽI SE, LEGENDO

ŽIVOTNA DRAMA SANTIJA KAZORLE! Doktori hteli da mu seku nogu, imao deset operacija, ali on želi da ponovo igra fudbal! (FOTO) (VIDEO)

Samo veliki pobednici mogu da budu jači od ovakvih problema!

Objavljeno:

Santi Kazorla je poslednju utakmicu odigrao još u oktobru 2016. godine protiv Ludogoreca, a od tada je čak DESET puta morao da operiše veoma nezgodnu povredu - povredu Ahilove tetive.

A sada je izjavio da ne očekuje povratak na teren do kraja godine, ali da se nada da će ponovo zaigrati na vrhunskom nivou.

- Često se pitam da li vredi nastaviti borbu za povratak fudbalu i postoje periodu kada mi dođe da odustanem, ali se i dalje nadam da ću se vratiti na nivo pre povrede - izjavio je španski fudbaler za televiziju RTVE.

Kada se stravična povreda dogodila engleski lekari su otpisali bivšeg reprezentativca Španije.

- Jedan doktor mi je rekao da bi trebalo da budem presrećan ukoliko posle ove povrede budem mogao da izađem u park i da se poigram sa sinom - pričao je Kazorla u jednom momentu.

foto: Marca/Printscreen

Kako se to desilo? Tako što se rutinska operacija otrgla kontroli. Došlo je do infekcije, pa do gangrene, a u jednom momentu je Kazorli i život bio ugrožen. Čak su doktori razmatrali i da mu amputiraju nogu.

Santi se sada izvukao i očekuje da produži ugovor sa Tobdžijama, što je najavio i sam Arsen Venger.

Kazorla je u Arsenal došao iz Malage 2012. godine, dok je pre toga nastupao za Viljareal, Rekreativo i Ovijedo. Za špansku reprezentaciju nastupao je 77 puta, uz 14 golova, i osvojio dva Evropska prvenstva (2008. i 2012).

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.