GOTOVO! Poznata je sudbina Gelora Kange, bićete šokirani šta je odabrao! (VIDEO)
Gelor Kanga pred Derbi sa Partizanom, Foto: Nebojša Mandić

NEVERICA!

GOTOVO! Poznata je sudbina Gelora Kange, bićete šokirani šta je odabrao! (VIDEO)

Njegov menadžer je viđen u Beogradu na utakmici sa BASK-om, njih dvojica su zajedno posmatrali utakmicu, što je nagovestilo njegov odlazak...

Objavljeno:

Sve smo očekivali, ali ovu vest ne!

Kako prenosi Žurnal, Gelor Kanga definitivno neće preći u Spartu iz Praga, iako je klub Crvenoj zvezdi nudio milion za njegovo obeštećenje, koliko je nudio i samom igraču po sezoni.

Jedan od Spartinih direktora bio je u Beogradu kako bi finalizirao posao i doneo je ponudu za koju su smatrali da je neodoljiva za igrača – troipogodišnji ugovor sa neto primanjima od milion evra po sezoni, piše ovaj renomirani srpski sportski medij!

foto: Filip Plavčić

Kad je Sparta nudila 900.000 po sezoni, Kanga je govorio prethodnih dana da bez miliona ne mrda iz Crvene zvezde. Sada mu se ni ta ponuda nije svidela, pa je direktor češkog kluba nezadovoljan napustio glavni grad Srbije.

- Verovatno ostaje - rekao je Zvezdan Terzić Žurnalu.

Za Kangu su bili zainteresovani i Turci, pričalo se i o tome prethodnih dana, ali su to bile skromnije finansijske ponude nego što je ova Spartina. Problem u slučaju njegovog odlaska je verovatno u tome što se nada da će iz redova crveno-belih da ode u neku od najjačih pet evropskih liga, što Češka i Turska definitivno nisu.

Dakle, kako sada stvari stoje, Zvezda će ostati bez milion evra na koje je računala na ime obeštećenja, ali je dobra vest to što će kreator igre po svemu sudeći biti u opticaju za tim na mečevima sa CSKA sredinom februara.

BONUS VIDEO: Alimpijević pred Olimpijakos

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.