KOKEZA VRAĆA DELIJE NA TRIBINE? Predsednik FSS-a planira potez kojim će zakopati ratne sekire sa Zvezdom! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

BIĆE TEŠKO

KOKEZA VRAĆA DELIJE NA TRIBINE? Predsednik FSS-a planira potez kojim će zakopati ratne sekire sa Zvezdom! (FOTO)

Klub sa "Marakane" je već jednom kažnjen novčano i zatvaranjem dela tribina.

Objavljeno:

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza tražiće danas od čelnika Evropske fudbalske unije (UEFA) da Crvenoj zvezdi dozvole da dočeka CSKA iz Moskve pred navijačima, saznaje Informer.

- Kokeza je otišao u Lozanu, gde se danas održava žreb za Ligu nacija (opširnije na stranama 28-29). Osim formalnog dela, kojem će prisustvovati, predsednik FSS će pokušati da iskoristi i neformalni deo skupa. Kokeza planira da popriča sa predsednikom UEFA Aleksandrom Čeferinom i generalnim sekretarom Teodorom Teodoridisom. Izložiće im problem sa kojim se Zvezda susrela i probaće nekako da ih ubedi da budu makar malo blaži prema crveno-belima - objasnio je izvor blizak predsedniku FSS.

Otežavajuća okolnost je to što je Zvezdi ovo drugi put u sezoni da je kažnjena i opcija da joj kazna bude ublažena je minimalna. Klub sa "Marakane" je već jednom kažnjen novčano i zatvaranjem dela tribina.

foto: Dado Đilas

Crvena zvezda je žalbu juče poslala i ona će biti razmatrana narednih dana. Konačna odluka biće doneta 1. februara. - U obrazloženju žalbe stoji da je klub kažnjen zbog toga što su navijači pominjali Ratka Mladića, a svako pominjanje ljudi koji su osuđeni za ratne zločine UEFA strogo sankcioniše. Pravni tim Zvezde sastavio je žalbu uz pomoć švajcarskih advokata. Ne smemo da iznosimo detalje u javnost, ali nadamo se da će imati efekta - poručeno je sa "Marakane".

BONUS VIDEO: Kvame Von posle debija za Partizan

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.