PARTIZAN PUTUJE NA KIPAR: Đukić stavio na spisak 31 igrača, trojica su ostala u Beogradu!
Fudbaleri Partizana putuju na Kipar na drugi deo zimskih priprema, Foto: Filip Plavčić

Selidba u toplije krajeve

PARTIZAN PUTUJE NA KIPAR: Đukić stavio na spisak 31 igrača, trojica su ostala u Beogradu!

Crno-bela ekspedicija ove srede kreće put Kipra gde će obaviti drugi deo priprema za nastavak sezone

Objavljeno:

Naporno su u prethodnih 12 dana igrači Partizana trenirali u Beogradu, a sada im sledi selidba u toplije krajeve.

Crno-bela ekspedicija ove srede kreće put Kipra gde će obaviti drugi deo priprema za nastavak sezone i pre svega dvomeč protiv Viktorije iz Plzenja u 1/16 finala Lige Evrope.

Trener Miroslav Đukić je na spisak za drugi deo priprema uvrstio 31 igrača, među kojima su i trojica pristiglih novajlija, kao i 7 mladih talenata iz omladinske škole.

Miroslav Đukić je na spisak za drugi deo priprema stavio 31 igrača
Miroslav Đukić je na spisak za drugi deo priprema stavio 31 igračafoto: Filip Plavčić

U odnosu na spisak igrača koji je započeo pripreme, nema trojice, a to su Filip Jović, Veljko Birmančević, ali i Dušan Vlahović koji će se posle 28. januara kada napuni 18 godina preseliti u Fiorentinu, prema dogovoru od letos prilikom njegove prodaje klubu iz Firence.

Broj igrača na Kipru mogao bi da se poveća ukoliko pristigne još neko pojačanje, pre svih Saša Zdjelar, ali i eventualno još jedan ofanzivni vezista ili napadač, sve u zavisnosti od situacije da li će Leandre Tavamba biti prodat ili ostati.

Partizan će tokom boravka na Kipru odigrati 6 pripremnih mečeva
Partizan će tokom boravka na Kipru odigrati 6 pripremnih mečevafoto: Filip Plavčić

Tokom boravka u Limasolu crno-beli će odigrati šest kontrolnih utakmica. Protivnici su poljski Gornik iz Zareza (27. januar), slovački Slovan iz Libereca (29.1), ukrajinska Žirka (1. februar), češke Teplice (3. 2), letonska Liepaja (6. 2), dok je generalna proba protiv beloruskog Šahtjora iz Soligorska (8. 2).

Evo i kompletnog spiska igrača za Kipar:

Golmani: Vladimir Stojković, Marko Jovičić, Nemanja Stevanović, Jovan Trnić; Defanzivci: Miroslav Vulićević, Luka Cucin, Nemanja R. Miletić, Bojan Ostojić, Milan Mitrović, Svetozar Marković, Strahinja Bošnjak, Nemanja G. Miletić, Nemanja Antonov, Slobodan Urošević; Vezisti: Marko Jevtović, Milan Radin, Nebojša Kosović, Juri Vakulko, Jovan Nišić, Zoran Tošić, Saša Ilić, Sejduba Suma, Đorđe Ivanović, Armin Đerlek, Marko Janković, Danilo Pantić, Strahinja Jovanović; Napadači: Ognjen Ožegović, Leandre Tavamba, Đorđe Jovanović i Vladimir Đilas.

BONUS VIDEO: Kvame Von posle debija za Partizan

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.