ZVEZDA DOBILA NOVU PONUDU ZA KANGU, ON OPET ODBIO: Malo mu 600.000 neto i kuća i kola koja god želi!
Gelor Kanga je odbio još jednu ponudu, Foto: EPA/Andrej Cukić

Glavobolja za crveno-bele

ZVEZDA DOBILA NOVU PONUDU ZA KANGU, ON OPET ODBIO: Malo mu 600.000 neto i kuća i kola koja god želi!

Gabonac nije zadovoljan bio ni ličnim uslovima koji su mu ponuđeni

Objavljeno:

Gelor Kanga zadaje veliku glavobolju čelnicima Crvene zvezde. Gaboncu ističe ugovor na leto i s obzirom na to da pregovori oko njegovog produžetka ne idu najbolje, ova zima je poslednja šansa da crveno-beli ga prodaju i zarade nešto od transfera.

Iako se u jednom momentu činilo da je odlazak u prašku Spartu gotova stvar, do dogovora nije i dalje došlo, a i teško će biti izvodljivo s obzirom na to da kreativni vezista nikako da dogovori lične uslove, odnosno, češki tim ne pristaje na njegova potraživanja.

Crvena zvezda bi htela da proda ove zime Gelora Kangu
Crvena zvezda bi htela da proda ove zime Gelora Kangufoto: Dado Đilas

U međuvremenu, prema saznanjima "Mozzart sporta", na Marakanu je stigla još jedna ponuda za njega i on je i nju odbio, jer je bio nezadovoljan takođe ličnim uslovima koji su mu ponuđeni.

Genčlerbirligi je navodno poslao ponudu od 600.000 evra za obeštećenje i spreman je da to plati odmah sve, a iako je to manje novca od onoga koje nudi Sparta, u Ljutice Bogdana su bili spremni da ozbiljno razmisle o njoj.

Gelor Kanga nikako da dogovori s bilo kojim klubom lične uslove
Gelor Kanga nikako da dogovori s bilo kojim klubom lične uslovefoto: Marina Lopičić

Međutim, gabonski reprezentativac je odbio platu od 600.000 evra godišnje (što je oko milion bruto), a uz to mu je dato da izabere koji god želi auto i klub bi preuzeo na sebe plaćanje kirije za iznajmljenu kuću i stan u Ankari.

Crvenoj zvezdi gori pod nogama zbog kompletne situacije, a Gabonac bi hteo da potpiše novi ugovor samo pod uslovom da mu se godišnja plata poveća sa 550.000 na 900.000 godišnje, što je previše za mogućnosti crveno-belih.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti posle poraza Crvene zvezde od Himkija

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.