Čelsi pregazio Brajton, Milivojević strelac u ubedljivom porazu Palasa, Junajted siguran, a Stouku prija šok terapija! Aguero DOMINIRAO! (VIDEO)
Eden Azar je postigao dva gola u ovom meču, Foto: EPA / Andy Rain

24. kolo premijer lige

Čelsi pregazio Brajton, Milivojević strelac u ubedljivom porazu Palasa, Junajted siguran, a Stouku prija šok terapija! Aguero DOMINIRAO! (VIDEO)

Počela je nova runda prvenstva Engleske

Objavljeno:

Fudbaleri Čelsija su konačno na pravi način obradovali svoje navijače, pošto su u prvom meču 24. kola Premijer lige slavili na gostovanju Brajtonu sa 4:0.

U trećem i šestom minutu šampion je došao do velikih 2:0, a u 77. i 89. potvrdio tri boda.

Ipak, domaćin je bio u dobrom delu meča dominantniji, pogotio prečku, a uz to ostaje pitanje da li je dva puta sudija ispravno postupio kada nije dosudio penale za novopečenog prvoligaša.

Sve u svemu, dobra predstava na Ameks stadionu u Brajtonu, novo kolo je otvoreno onako kako su svi priželjkivali - golovima.

Izgleda da je pritisak konačno nestao, da su se svi pomirili sa odlaskom Aleksisa Sančeza u Junajted, jer je ekipa Arsenala napravila nešto što dugo nismo videli na terenima širom sveta, a pogotovo u ligama "petice".

KO JE TAJ ALEKSIS? Arsenal za 16 minuta spakovao 4 gola Milivojeviću i Palasu! (VIDEO)

Tek što je počeo meč, odnosno u šestom minutu na "Emirejtsu", domaćin je načeo mrežu Kristal Palasa za koji nastupa Luka Milivojević koji je na ovom meču nosio kapitensku traku i postigao počasni gol.

Strelci su bili redom od šestog do 22. minuta Monreal, Ivobi, Košelni i Lakazet.

Nestvarni momenti u ekipi Arsenala.

Konačan rezultat bio je 4:1.

Vest Bromvič je uspeo da izvuče bod na gostovanju Evertonu (1:1). a Lester je na svom terenu preskočio sa 2:0 Votford.

Mamčester junajted je sa 1:0 slavio u gostima Barnliju Pogotkom Antonija Marsijala u 56. minutu.

U poslednjem meču dana Mančester Siti je sa 3:1 savladao Njukasl.

Kun Aguero je postigao het-trik, a tresao je mrežu u 34, 63. iz penala i 83. minutu, a Džejkob Marfi je postigao počasni za crno-bele.

Arsenal - Kristal Palas 4:1 (4:0) (Monreal 6, Ivobi 10, Košelni 13, Lakazet 22 - Milivojević 78) Barnli - Mančester junajted 0:1 (0:0) (Marsijal 54) Everton - Vest Bromvič Albion 1:1 (0:1) (Nijase 70 - Rodrigez 7) Lester - Votford 2:0 (1:0) (Vardi 39p, Mahrez 90+1) Stouk - Hadersfild 2:0 (0:0) (Alen 53, Dijuf 69) Vest Hem - Bornmut 1:1 (0:0) (Ćićarito 73 - Frejzer 72) Brajton - Čelsi 0:4 (0:2) (Azar 3, 77, Vilijan 6, Mozes 89) nedelja: Sautempton - Totenhem 17.00 ponedeljak: Svonsi - Liverpul 21.00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Košarkaši Partizana pozdravljaju obe frakcije Grobara posle meča sa Zadrom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.