SVIREPO! JEZIVO! Maloletnici ubili bivšeg fudbalera u Kruševcu!
Foto: Vladimir Sporčić

horor

SVIREPO! JEZIVO! Maloletnici ubili bivšeg fudbalera u Kruševcu!

Shvatili smo da se nešto događa tek kada je došla policija i otpočela uviđaj...

Objavljeno:

Kruševačka policija rasvetlila je ubistvo šezdesetčetvorogodišnjeg Kruševljanina i sudiji za maloletnike Višeg suda u Kruševcu privela dvojicu maloletnika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Kako saznaju “Novosti”, surovo je ubijen bivši fudbaler i navijač Dragan Novosel-Čkembe, koji je u teškom stanju nađen u napuštenoj kući nadomak Železničke stanice u Kruševcu.

- Sumnja se da su dvojica maloletnika tupim predmetom, naneli povrede oštećenom, od kojih je preminuo 12. januara ove godine na intenzivnom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu - rečeno je u kruševačkoj policiji.

Lokalna gradska legenda, popularni Čkembe, tragično je završio u skoro razrušenom objektu nadomak pruge.

-Shvatili smo da se nešto događa tek kada je došla policija i otpočela uviđaj - navode za “Novosti” stanari Železničke ulice.

-Par puta smo pokojnika viđali pod istim krovom, ali nismo znali da se uselio, ako je uopšte i živeo tu.

Iako bez stalne adrese, nesrećnog Novosela znali su odlično svi Kruševljani. Stariji ga pamte kao fudbalera FK “Kolonija”, klubu koji je imao sedište u istoimenom naselju gde je i živeo sada pokojni sportista.

Mlađi ga znaju kao neumornog skitnicu, neretko sa flašom pića, ali i kao vatrenog navijača,pre svega FK “Napredak”, čije je navijanje umelo da nadjača navijačke grupe na stadionu “Mladost” u Kruševcu.

BONUS VIDEO: Džejms Feldin posle poraza Crvene zvezde od Himkija

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.