ZVEZDA POKUŠAVA, ALI PORUKA JE JASNA: Ako ne ponudite minimum toliko i toliko novca, uopšte ne želimo ni da sedamo za sto s vama!
Zvezdan Terzić pokušava da obezbedi ostanak štopera na Marakani, Foto: Nebojša Mandić

Muke za crveno-bele

ZVEZDA POKUŠAVA, ALI PORUKA JE JASNA: Ako ne ponudite minimum toliko i toliko novca, uopšte ne želimo ni da sedamo za sto s vama!

Na Marakani bi hteli to da reše, ali su finansije naizgled nepremostiv problem

Objavljeno:

Crvena zvezda želi da zadrži Srđana Babića, uostalom to je i generalni direktor Zvezdan Terzić najavio odmah po završetku jesenje sezone.

Zlatni Orlić sa Novog Zelanda je u nekoliko navrata svojim partijama jesenas potvrdio da se tu krije kvalitet i veliki potencijal za budućnost, koji je prethodne dve godine na trenutak nestao usled neigranja u Španiji.

Zato i na Marakani misle da bi bilo veliki zalog za budućnost i da možda već od proleća može u potpunosti da preuzme mesto startera umesto Le Taleka, koji će verovatno posle mečeva sa CSKA biti i sklonjen iz tima, taktički, jer odbija da produži ugovor koji mu ističe na leto.

Srđan Babić je bio član generacije Orlića koja je osvojila svetsku titulu
Srđan Babić je bio član generacije Orlića koja je osvojila svetsku titulufoto: Fonetap

Međutim, problem je otkup mladog reprezentativca Srbije, koji je i dalje pod ugovoro sa Real Sosijedadom, a letos kada je dolazio na jednogodišnju pozajmicu je dogovoreno sa Zvezdom da može da ga otkupi po ceni od 2 miliona evra.

Očekivano, to je preveliki novac za vicešampiona Srbije, ali u Ljutice Bogdana ipak veruju da mogu da smanje tu cifru, ali ako je suditi po signalima koji stižu iz San Sebastijana, ali i samoj politici kluba, to će biti vrlo teško i ozbiljan problem.

Srđan Babić je pod ugovorom sa Real Sosijedadom
Srđan Babić je pod ugovorom sa Real Sosijedadomfoto: AP

Ekipa iz Galicije odavno je već uvela politiku da nijednog igrača neće prodati ispod cene po kojoj ga je kupila, a u Babićevom slučaju je to 1.200.000 evra koliko je leglo na račun Vojvodine leta 2015. godine.

I dokle god klub sa Marakane ne ponudu minimum tu cifru, u Sosijedadu ne žele uopšte ni da pregovaraju, niti da čuju neku priču oko dogovora o eventualnom trajnom transferu.

Ipak, ukoliko se na Marakani dogode neke prodaje i zaradi određeni novac, lako bi situacija mogla da se promeni.

BONUS VIDEO: SRPSKA SEKS BOMBA BODRILA NOVAKA: Šokiraćete se kada saznate zbog čega nije smela glasno da navija za Srbina!

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.