Partizan se oprostio do Luiza, a Željka Pantića su baš pukle emocije: Za mene ćeš uvek biti Liverpul! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/zeljko_pantic

Crno-belima 85% od transfera

Partizan se oprostio do Luiza, a Željka Pantića su baš pukle emocije: Za mene ćeš uvek biti Liverpul! (FOTO)

Voditelj "Partizanovog vesnika" je emotivno doživeo rastanak sa Brazilcem

Objavljeno:

Everton Luiz je i definitivno napustio Partizan i preći će u redove italijanskog SPAL-a.

Vest koja se znala već nekoliko dana, a sada se klub iz Humske i zvanično oprostio od Brazilca koji je od prvog meča zbog svoje požrtvovanosti, borbenosti, neumornog trčanja po terenu, osvojio srca svih navijača.

- FK Partizan se zahvaljuje Evertonu na svemu što je uradio u protekle dve godine za crno-bele. Želimo ti puno sreće u daljoj karijeri - poručeno je brazilskom vezisti sa zvaničnog Tviter profila crno-belih.

Ipak, čini se da je njegov odlazak mnogo emotivnije doživeo voditelj "Partizanovog vesnika", Željko Pantić, koji je putem Instagrama posla veoma emotivnu poruku Luizu, i tom prilikom se poslužio gradskim rivalstvom Liverpula i Evertona.

A post shared by Željko Pantić (@zeljko_pantic) on

- Dragi Evi, došao si u Partizan u kome su sva svetla bila ugašena, odlaziš iz Partizana koji sija punim sjajem na vrhu, umnogome zahvaljujući tvom lavljem srcu. Uvek si za mene bio Liverpul, zato što je Everton malo ime za tako velikog igrača i čoveka. Kada ogromna većina nije verovala, ti si pevao: Campeon de Serbia, glorioso Partizan! Od prvog do poslednjeg minuta, od nebitne pripremne utakmice do ključnih derbija i evropskih utakmica, uvek borben kao lav, uvek u mom srcu jedno od najdražih imena koja su ikad ispisana na dresu Partizana. Srećno, dragi moj Evi!!!

Ujedno, poznati su i neki detalji transfera. Partizanu će pripasti 85% od 600.000 evra koliko će platiti SPAL dok će 90.000 evra otići na račun Evertonovog bivšeg kluba Sent Galena, sa kojim je takav dogovor postignut kada je dolazio u Humsku.

BONUS VIDEO: Intervju Ostoja Mijailović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.