PARTIZAN NIJE IMAO KUD: Prihvaćena ponuda za Evertona, u četvrtak lekarski pregledi! A nadali su se da će zaraditi više!
Everton Luiz u četvrtak postaje član SPAL-a, Foto: Reuters

Stavljeni pred svršen čin

PARTIZAN NIJE IMAO KUD: Prihvaćena ponuda za Evertona, u četvrtak lekarski pregledi! A nadali su se da će zaraditi više!

Jasno je bilo svima da usled svih okolnosti crno-beli neće uspeti da dobiju onoliko koliko su potraživali

Objavljeno: 09:27h

Nije imao previše prostora za manevar sportski sektor Partizana kada su u pitanju bili pregovori oko prodaje Evertona Luiza.

Brazilac je jasno izrazio želju da ove zime napusti Humsku, ponuda nije manjkalo, a njemu ugovor ističe za šest meseci i samim time crno-beli su rizikovali da ostanu bez ikakvog obeštećenja.

Nakon što je odbio da produži ugovor bilo je jasno da će u januaru otići, a najkonkretniji je bio SPAL, čija je prva ponuda u Humskoj bila odbijena kao nezadovoljavajuća.

Everton Luiz će u četvrtak biti podvrgnut lekarskim pregledima
Everton Luiz će u četvrtak biti podvrgnut lekarskim pregledimafoto: Reuters

Ali znali su u italijanskom klubu da ne moraju previše da pojačaju ponudu i u kakvoj poziciji se nalaze crno-beli, pa je tako posle napornih pregovora prethodnih dana postignut dogovor, ako je suditi prema pisanju italijanskih medija.

Kako javlja "Skaj sport", Everton Luiz bi od četvrtka trebalo i zvanično da postane fudbaler člana Serije A, nakon što prođe lekarske preglede koji su zakazani za jutro.

Everton Luiz je još ranije dogovorio lične uslove sa SPAL-om
Everton Luiz je još ranije dogovorio lične uslove sa SPAL-omfoto: Dado Đilas

Partizan je pristao na obeštećenje od 600.000 evra, iako se verovatno nadao većem, a brazilski vezista bi trebalo da potpiše ugovor do juna 2020. godine.

BONUS VIDEO: Stefan Marković posle pobede nad Zvezdom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.