UCENA! Zvezda ostaje bez kapitalnog pojačanja?! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

NE VALJA

UCENA! Zvezda ostaje bez kapitalnog pojačanja?! (VIDEO)

Situacija za prelazni rok lidera srpske Superlige znatno se zakomplikovala

Objavljeno:

Iako je pre Nove godine delovalo da će Milan Jevtović svakog časa potpisati za Crvenu zvezdu, taj transfer mogao bi u potpunosti da propadne.

Čekalo se da mu istekne pozajmica u Rozenborgu, da se vrati u tursku Antaliju i odatle sa papirima u Beograd, ali turski klub je upao u probleme, morao je da se reši igrača poput Sandra, Žeremija Meneza i drugih zvezda, pa je Jevtović postao potrebniji ekipi, a prema pisanju Sportskog žurnala, toliko potrebniji da bi prelazak u redove lidera srpske Superlige mogao da propadne.

Jevtoviću je, navodno, uprava Antalije postavila ultimatum - da oprosti ogroman dug kako bi dobio dozvolu da pređe u Crvenu zvezdu. To je igrača dovelo u nezgodnu poziciju pa se pojavila neizvesnost oko transfera u Ljutice Bogdana, tvrdi Žurnal.

- Što se mene tiče, sve je jasno - želim samo u Zvezdu! Još od oktobra, kada su mi menadžeri Milan i Ivan Dudić preneli da je Zvezda zainteresovana za mene, moj jedini cilj jeste da zaigramo u crveno-belom dresu. To mi je želja od malih nogu, i dobio sam priliku da je ostvarim, istina zaobilaznim putem, preko Norveške i Turske, ali za voljeni klub nikad nije kasno. To sam rekao i ljudima iz Antalije, i ljudima iz Zvezde, s kojima sam se dogovorio za pet minuta - jasan je Jevtović u izjavi za MOZZART Sport.

Ostaje da se vidi šta će sam igrač izabrati. Kum Branko Jovičić možda ipak uspe da ga ubedi u prelazak u redove crveno-belih.

BONUS VIDEO: Intervju Ostoja Mijailović

(Espreso.co.rs/Žurnal/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.