Partizan pronašao zamenu za Miroslava Vulićevića! (VIDEO)
Miroslav Vulićević, Foto: Saša Pavlić Koky

FORMIRANJE NOVOG TIMA

Partizan pronašao zamenu za Miroslava Vulićevića! (VIDEO)

I to ju je pronašao na najboljem mogućem mestu

Objavljeno: 22:23h

Dok je u Baru završen tradicionalni kamp Fudbalskog kluba Partizan tokom kojeg se traga za novim talentima, na SC Partizan – Teleoptik prvom timu su priključeni omladinci koji predstavljaju budućnost kluba: Cucin, Nišić, Bošnjak, Đerlek, Birmančević, Jovanović, Trnić, Marković…

Neki od ovih momaka biće deo crno-bele ekspedicije tokom prolećnog dela priprema na Kipru od 24. januara do 9. februara.

Luka Cucin je u Partizan došao sa 8 godina, gde ga je doveo g. Goran Njamculović. Od tada pa do danas, kroz čitavu Partizanovu omladinsku školu vodio ga je i o njegovoj karijeri brinuo trener Darko Tešović.

Još uvek sam pod velikim utiskom, jer mi je to san od malena − kaže Luka Cucin.

- Svaki fudbaler sanja o ovome, a posebno mi koji smo rasli gledajući prvi tim kako trenira. Imam malu tremu, više neku vrstu odgovornosti da se pokažemo u najboljem svetlu, ali to nestaje iz treninga u trening. Za nas mnogo znači što su nas svi momci dobro prihvatili kao ravne sebi i što u timu vlada lepa atmosfera.

Luka Cucin igra na poziciji desnog beka. Ističe da mu je uzor Dani Alves, ali da sa zadovoljstvom prati kapitena Miroslava Vulićevića koji igra na istoj poziciji.

Kada bih trebao da pričam o njegovim vrlinama i šta mi se sviđa kod njega, onda bi ovaj intervju potrajao. Svakako mi je želja da budem njegov naslednik i da upravo od njega tokom ovih treninga naučim one prave stvari. Vulićević se sa svima ophodni sa puno pažnje i razumevanja i drago mi je da mogu da učim od najboljih.

Tokom nedavnih testova u medicinskom centru Vita Maksima pokazao si neverovatnu fizičku spremu?!

Iskreno očekivao sam takve rezultate, jer sam mnogo radio. Želja mi je da ostanem u prvom timu i da radom, posvećenošću i igrama nasledim jednom Vulićevića.

Cucin pohađa vanredno srednju turističku školu na Novom Beogradu, gde mu je do kraja četvrte godine ostalo još nekoliko ispita.

Puno vremena provodim čitajući knjige i to uglavnom motivacione. Volim da igram tenis, ali i da odem na bazen kad god imam vremena, jer me plivanje i opušta i daje drugu vrstu kondicije.Ovo je za mene dragoceno iskustvo i daću sve od sebe da opravdam poverenje trenera.

BONUS VIDEO: Intervju Ostoja Mijailović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.