RADNO NA MARAKANI! Ben stavio potpis, ali to nije sve! Zvezda sprema promociju još jednog fudbalera! (FOTO)
Foto: Beta

dobar posao

RADNO NA MARAKANI! Ben stavio potpis, ali to nije sve! Zvezda sprema promociju još jednog fudbalera! (FOTO)

Sa dvojicom novajlija ekipa Vladana Milojevića će u nedelju otputovati na Kipar

Objavljeno:

Novi fudbaler Crvene zvezde - Ben predstavljen je novinarima i navijačima u subotu u podne. Centarfor sa Komorskim ostrva potpisao je ugovor sa crveno-belima na dve i po godine.

- Drago mi je što sam ovde. Zvezda je najveći srpski klub. Čast mi je što sam deo porodice Crvene zvezde. Odradio sam svoj deo posla u Grčkoj, sada je vreme za nove stranice u Srbiji. Uspeh za mene je što sam ovde - rekao je Ben na predstavljanju i dodao:

- Jeste Olimpijakos finansijski stabilniji, ali Zvezdina istorija je veća od grčkog kluba. Tamo nisam mogao da pokažem sve što znam jer je bilo dosta nefudbalskih stvari. Zato sam došao ovde da pokažem šta umem. Ne znam puno o srpskom prvenstvu. Pričali su mi srpski igrači da je u pitanju borbeno takmičenje. Ima još dosta da se igra do kraja lige, nije gotovo pitanje šampiona. Saveti Darka Kovačevića su mi puno značili da dodjem ovde

Darko Kovacevic na stadionu Partizana
Darko Kovacevic na stadionu Partizanafoto: Dado Đilas

OSTAJEM! Ne zanima me Premijer liga, hoću DUPLU KRUNU! (FOTO)

Navijačima će u subotu od 14 biti predstavljen i Stefan Hajdin. Levi bek je napustio subotički Spartak i došao u Ljutice Bogdana.

Sa dvojicom novajlija ekipa Vladana Milojevića će u nedelju otputovati na Kipar, na nastavak priprema za predstojeću polusezonu. Prva takmičarska utakmica zakazana je za 13. februar kada će u Beogradu gostovati moskovski CSKA u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope.

BONUS VIDEO: Milojević na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.