MOĆNE REČI JE VUČELIĆ IZREKAO IGRAČIMA PARTIZANA: Zbog ovakve poruke naježili su se i oni, ali i Grobari! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Traži od njih pobede

MOĆNE REČI JE VUČELIĆ IZREKAO IGRAČIMA PARTIZANA: Zbog ovakve poruke naježili su se i oni, ali i Grobari! (VIDEO)

Predsednik crno-belih je na početku zimskih priprema održao snažan motivacioni govor igračima

Objavljeno: 11:34h

Fudbaleri Partizana u petak su došli na prozivku u Zemunelo i tako zvanično započeli sa zimskih pripremama za prolećni deo sezone.

Na spisku Miroslav Đukića našlo se 33 imena, ali očekivano je da neće svi putovati ni na prvi deo priprema, a biće i pojačanja koja će u međuvremenu stići.

foto: Filip Plavčić

Na početku okupljanja, tradicionalno igračima i stručnom štabu i novinarima se obratio predsednik kluba Milorad Vučelić.

- Dragi partizanovci, ukoliko budete pobeđivali bićemo srećni. I vi i mi. Dragi momci, sreća Partizana je u vašim rukama. Vi ste šampioni ove zemlje, vi branite Kup Srbije i uz to učestvujete u evropskom takmičenju, koje ste isto tako zaslužili. Vi branite trofeje, a ja kad vas vidim, posto vas sve znam, vi meni izgledate nepobedivo. Prosto, ne mogu da zamislim ko vas može da pobedi. Molim vas da u svakom trenutku budete svesni za koji klub igrate. Nemojte unapred posezati za izgovorom da ćete biti umorni, zbog učešća u tri takmičenja, jer ove pripreme i služe da ne budete umorni. Trenirajte vredno i predano. Želim vam mnogo pobeda - poručio je predsednik crno-belih.

BONUS VIDEO: SERENA VILIJAMS TVERKUJE: Američka teniserka bacila sve muškarce u trans!

(A. Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.