CRNO-BELI, NE TRAŽITE DALJE! Najveće moguće pojačanje Partizana je već u Humskoj! (FOTO)
Slavlje igrača Partizana, Foto: Beta/Branislav Božić

OD NJEGA SE MNOGO OČEKUJE

CRNO-BELI, NE TRAŽITE DALJE! Najveće moguće pojačanje Partizana je već u Humskoj! (FOTO)

- Nepredvidiv je, s obe obe noge igra podjednako dobro. On je biser - rekla je legenda kluba o njemu

Objavljeno:

Od dolaska Armina Đerleka u Partizan iz OFK Beograda prošlo je šest meseci, za toliko je ovaj momak zreliji, a tokom zime bi trebalo ponovo da dobije priliku za dokazivanje na pripremama crno-belih pod vođstvom Miroslava Đukića.

Na kvalitete ovog momka podsetio je nekadađnji fudbaler Partizana i čovek koji je Đerleka trenirao u mlađim kategorijama, Dževad Prekazi, i to u razgovoru za Blic.

- Nepredvidiv je, s obe obe noge igra podjednako dobro. On je biser. Ako budu znali da rade s njim kako treba na terenu i van njega - biće čudo od igrača. Znam da je njegov nekadašnji trener u reprezentaciji Marko Mitrović bio oduševljen i time kakav karakter poseduje i o Đerleku je pričao bajke. Mali je pravi vođa, nikoga se ne plaši na terenu. Ja bih ga odmah gurnuo u prvi tim da počne da stasava. Nema više toga “mlad je”. To je fraza. Ili zna ili ne zna, ili može ili ne može. A Đerlek ume i može - rekao je Prekazi.

Jedna od velikih legendi crno-belih očigledno je ubeđena da je Đerlek budućnost kluba iz Humske. Videćemo šta će na to imati da kaže Miroslav Đukić.

BONUS VIDEO: Govor Vladana Milojevića na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.