IZ JUŽNE AMERIKE STIŽE VEST KOJA ZVUČI KAO NEBULOZA: Partizan dogovorio dolazak totalno nepoznatog Venecuelanca?! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

zvuči kao naučna fantastika

IZ JUŽNE AMERIKE STIŽE VEST KOJA ZVUČI KAO NEBULOZA: Partizan dogovorio dolazak totalno nepoznatog Venecuelanca?! (FOTO)

U pitanju je saznanje izvesnog novinara Manola Davile

Objavljeno:

Jasno je da je jedna od dobrih strategija klubova u traženju pojačanja, da pokušaju preko skauta da pronađu nekog skroz nepoznatog ali talentovanog igrača, koji je jeftin u zemljama Južne Amerike ili Afrike i onda ga dovedu za mali novac, naprave ga igračem i prodaju za velike pare.

Uostalom imali smo primer Porta ili Benfike za takvu vrstu strategije u prelaznim rokovima i često se govorilo da bi i srpski klubovi mogli da počnu da primenjuju to.

E sad, da li je to možda Partizan već počeo, jer se potpuno neočekivano pojavila pomalo i nebulozna informacija koju je plasirao izvesni novinar Manolo Davila iz Venecuele.

A ona glasi: Hoze Anhel Useče Duran je na putu da postane član Partizana?!

Reč je od dvadesetogodišnjem ofanzivnom vezisti koji je član venecuelanskog Truhiljosa. Osim toga, o njemu se vrlo malo zna i nema baš previše nekih podataka ni na internetu.

Da stvar bude još čudnija, ovu vest nije plasirao nijedan od većih medija u Venecueli, tako da ne znamo da li ovde uopšte i ima grama istine.

Jer, da se ne lažemo, ne verujemo ni da u Humskoj planiraju da dovedu bilo koga, niti crno-beli dres može da nosi bilo ko, tako da cela priča deluje nekako uvrnuto i za nepoverovati.

Ali opet, ko zna?!

BONUS VIDEO: SERENA VILIJAMS TVERKUJE: Američka teniserka bacila sve muškarce u trans!

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.