Milojević: Biće i dolazaka i odlazaka, a najsrećniji ću biti poslednjeg dana prelaznog roka! (VIDEO)
Vladan Milojević, Foto: Espreso.co.rs

POČELO JE

Milojević: Biće i dolazaka i odlazaka, a najsrećniji ću biti poslednjeg dana prelaznog roka! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se pred početak priprema za prolećni deo sezone, u kom će se boriti na tri fronta: Ligi Evropa, Kupu Srbije i domaćem prvenstvu

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će tokom zimskog prelaznog roka ekipu pojačati neki igrači, ali i napustiti.

- Čim krene prelazni rok sve je živo. Nikada ne znate šta može da se desi. Šta god budem rekao u ovom trenutku, ne zna se... Biće i dolazaka i odlazaka. Ne bih pričao o imenima u ovom trenutku, jer svašta može da se desi, neke stvari se dešavaju iznenada. To je takav posao. Biću najsrećniji poslednjeg dana prelaznog roka kada budem znao definitivno ekipu - rekao je Milojević novinarima na početku priprema za prolećni deo sezone.

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se pred početak priprema za prolećni deo sezone, u kom će se boriti na tri fronta: Ligi Evropa, Kupu Srbije i domaćem prvenstvu.

- Neće imati neke razlike u pripremama, jedino može biti otežavajuća okolnost to što će prva utakmica biti u Ligi Evrope protiv CSKA. Nemamo nekih problem i ne vidim zašto menjali u našim planovima. Završili smo jesenji deo i prošlu godinu na vrhu i u sva tri takmičenja, a tako nastavljamo i u novoj godini na sva tri koloseka. Na nama je da se dobro pripremimo. Ono što je razlika za u odnosu na prvi deo je što ja njih dobro poznajem i oni mene. Svi su na okupu i sigurno će biti lakše na početku - rekao je Milojević.

Na okupljanju se pojavilo 33 igrača, ali nije bilo Gleora Kanga, ali je Milojević kazao da će se on ekipi priključiti za "dva, tri dana".

- Računam najozbiljnije na sve igrače, sve koji su ovde i one koji su se vratili s pozajmica - rekao je Milojević.

On nije želeo da komentariše odluku Evropske fudbalske unije (UEFA) o suspenziji stadiona "Rajko Mitić" za utakmicu sa CSKA iz Moskve.

foto: Espreso.co.rs

Fudbaleri crveno-belih će 14. januara otputovati na Kipar, na prvu fazu priprema, gde će akcenat biti na fizičkoj spremi i za taj deo nisu planirane utakmice, osim možda jedne protiv nekog niželigaša.

Povratak sa Kipra za Beograd je 21. januara i u srpskoj prestonici će boraviti narednih pet dana.

Odlazak na drugi deo priprema u Antaliju je 26. januara, gde će Crvena zvezda biti do 8. februara, pet dana pred prve zvanične utakmice u 2018. godini.

Vladan Milojević
Vladan Milojevićfoto: EPA / Koca Sulejmanovic

Tokom boravka u Turskoj, Zvezda će igrati četiri utakmice, 28. januara protiv Dinamo Bresta, 1. februara protiv Amkara, tri dana kasnije sa Ujpeštom, dok je generalna proba zakazana za 7. protiv Zenita.

Crvena zvezda će drugi deo sezone početi 13. februara, kada će dočekati ruski CSKA u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa. Revanš je osam dana kasnije u Moskvi.

Zvezda će do kraja sezone igrati i u Kupu Srbije i domaćem prvenstvu, u kom posle 22 kola zauzima prvo mesto na tabeli sa 57 bodova, devet više od drugoplasiranog "večitog" rivala Partizana.

BONUS VIDEO: Milojević na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/Beta/V.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.