Zaboravljeni vunderkind srpskog fudbala je nova Zvezdina glavna meta! Poruka njegovom klubu je već poslata sa jednim jedinim pitanjem! (VIDEO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

Nije uradio ono što se očekivalo

Zaboravljeni vunderkind srpskog fudbala je nova Zvezdina glavna meta! Poruka njegovom klubu je već poslata sa jednim jedinim pitanjem! (VIDEO)

Crveno-beli jure pojačanje u ofanzivi, a možda bi on mogao biti rešenje

Objavljeno:

Crvena zvezda traži pojačanja za proleće, a sada je kao opcija iskočilo jedno ime koje niko nije očekivao.

Skoro pa zaboravljeni nekadašnji "vunderkind srpskog fudbala, Danijel Aleksić, nova je meta kluba sa Marakane ove zime.

Dugo su čelnici crveno-belih većali koje bi im bilo i dobro i jeftino rešenje s obzirom na to da su finanijski zahtevi za njihove glavne mete preveliki i da ne mogu da plate toliko, a onda su se setili nekada najtalentovanijeg momka svoje generacije u Srbiji.

Danijel Aleksić je svojevremeno bio najtalentovaniji igrač svoje generacije
Danijel Aleksić je svojevremeno bio najtalentovaniji igrač svoje generacijefoto: Profimedia

Izdanak škole Vojvodine je posle odlaska sa "Karađorđa" imao turbulentan period ne uspevajući da se nametne u Đenovi, Sent Etjenu, Lehiji, a tek je uspeo da se snađe kada je stigao u Sent Galen.

Sada je najbolji strelac i igrač četvrtoplasirane ekipe švajcarskog šampionata, uspeo je da se koliko toliko stabilizuje i počne da pokazuje obrise potencijala kakav je nekad bio i to je upravo ono što je zaintrigiralo čelne ljude Zvezde.

Kako prenosi "Mozzart sport", švajcarskom timu je poslata poruka sa jasnim pitanjem "Koliko košta Aleksić", a pretpostavljaju da mu cena neće biti veća od 500.000 evra, što jeste u njihovom dometu.

Sa Aleksićevim kvalitetima je dobro upoznat sportski direktor Mitar Mrkela, a krasi ga to što u ofanzivi može da igra na više pozicija, od kreativnog veziste, preko desnog krila, pa i do samog špica napada.

BONUS VIDEO: Košarkaš Crvene zvezde doživeo saobraćajnu nezgodu uoči utakmice

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.