Vratio se u Srbiju da prekine dominaciju Partizana i postao ljubimac Delija! (GIF) (FOTO) (VIDEO)

Rođendan je velikom zvezdašu

Vratio se u Srbiju da prekine dominaciju Partizana i postao ljubimac Delija! (GIF) (FOTO) (VIDEO)

Za Zvezdu je odigrao 33 utakmice i postigao pet golova
Objavljeno:

Na današnji dan 1984. u Beogradu je rođen bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković. Popularni Nine ponikao je u redovima Čukaričkog, a još kao tinejdžer otišao je u inostranstvo, u redove Dinama iz Kijeva. U Ukrajini se u potpunosti afirmisao. Sa Dinamom je dva puta bio prvak Ukrajine i tri puta pobednik Kupa. Nakon gotovo decenije šest meseci bio je na pozajmici u francuskom Evijanu. Ninković, kao veliki zvezdaš, dugo je najavljivan kao pojaćanje, a saga je konačno okončana tokom leta 2013. godine. Ninković je bio jedan od najzaslužnijih za prvu titulu Zvezde, posle šest godina Partizanove dominacije! Zbog toga zauvek će biti omiljen među Delijama.

Miloš Ninković tokom boravka na našem najvećem stadionu dao je najveći pojedinačni prilog za lečenje Une Savić, devojčice obolele od leukemije, a njegov humani gest je oduševio javnost.

Nakon osvojene titule, napustio je Zvezdu razočaran zbog izbacivanja crveno-belih iz evro-takmičenja. Za Zvezdu je odigrao 33 utakmice i postigao pet golova.
Ninković je u 28 utakmica branio boje reprezentacije Srbije, a bio je i učesnik Svetskog prvenstva 2010. u Južnoj Africi.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.