Kralj se vratio u Pirej, a Gejt 7 mu je priredio doček kakav samo retki dobijaju! (VIDEO)
Navijači Olimpijakosa su priredili bakljadu za svog miljenika, Foto: Printscreen/Youtube

Konkurencija Đurđeviću

Kralj se vratio u Pirej, a Gejt 7 mu je priredio doček kakav samo retki dobijaju! (VIDEO)

Biće zanimljivo videti za kakvu formaciju će se odlučiti španski trener dolaskom Belgijanca i da li će biti mesta i za nekadašnjeg napadača Rada i Partizana

Objavljeno:

Kevin Miraljas je ponovo u Olimpijakosu!

Sjajni belgijski napadač je otišao iz Evertona gde je bio u drugom planu kod novog trenera Sem Olerdajsa, a navijači grčkog šampiona su ga na aerodromu dočekali kao kralja lično, upalivši na desetine baklji.

KOME TO ŽENA KROJI KARIJERU?! Iliev za Espreso razjasnio sve o Evertonu i Tavambi: Ovo je detaljan plan Partizana u zimskom prelaznom roku! (FOTO) (VIDEO)

Belgijanac je u svom prvom mandatu u Pireju ostavio veliki trag pre nego se 2012. godine preselio u redove "karamela" pa zato i ne čudi što je imao ovakvu dobrodošlicu. On je u periodu od 2010. do 2012. postigao 34 gola na 71 meču za crveno-bele.

Miraljas će svojim dolaskom biti ozbiljna konkurencija reprezentativcu Srbije Urošu Đurđeviću koji je tokom vikenda postigao pogodak protiv Larise i tako se nametnuo novom treneru Oskaru Garsiji.

Biće zanimljivo videti za kakvu formaciju će se odlučiti španski trener dolaskom Belgijanca i da li će biti mesta i za nekadašnjeg napadača Rada i Partizana.

Evo kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO: Branko Lazić posle pobede nad Litvancima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.