BILA BI TO JEDNA OD NAJVEĆIH TRANSFER SENZACIJA: Mitrović je na meti najtrofejnijeg kluba sa one strane Atlantika!
Aleksandar Mitrović mora da napusti Njukasl ove zime, Foto: AP

Zanimljiva priča

BILA BI TO JEDNA OD NAJVEĆIH TRANSFER SENZACIJA: Mitrović je na meti najtrofejnijeg kluba sa one strane Atlantika!

Srpski napadač ne samo da bi mogao da promeni zemlju, već i kontinent

Objavljeno:

Senzacionalne vesti stižu sa druge strane Atlantika! Aleksandar Mitrović nalazi se na meti jednog od najvećih meksičkih timova, najtrofejniji svakako, Amerika iz Meksiko Sitija.

Srpski reprezentativac sigurno će u januaru napustiti Njukasl, jer je i on više izgubio strpljenje da čeka šansu kod Rafe Beniteza, a iz meseca u mesec u stvari sve manje i manje igra.

Utakmice su mu neophodne i zato je promena sredine logična opcija, a ponuda mu ne manjka, jedini problem za sada prave "svrake" koje ne žele da ga puste pošto-poto.

Aleksandar Mitrović je na meti najtrofejnijeg meksičkog tima
Aleksandar Mitrović je na meti najtrofejnijeg meksičkog timafoto: AP

E sada, među brojne zainteresovane evropske klubove, uključio se i neobičan takmac, a to je najtrofejniji meksički klub čiji direktor Migel Erera želi da u napadu dovede kvalitetno pojačanje iz Evrope.

Prva želja je prema pisanju srednjeameričke štampe, Luk de Jong iz PSV Ajndhovena, ali su problem njegovi preveliki finansijski zahtevi, jer Meksikanci tu platu ne mogu da obezbede.

Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrovićfoto: AP

Zato je iz drugog plana kao opcija iskočio Aleksandar Mitrović, kome su neophodne utakmice kako bi ušao u takmičarsku formu uoči Mundijala u Rusiji.

Inače, poslednjih godina nije retka pojava da evropski igrači odlaze u najjače meksičke klubove, a nogu je prvi povukao Pjer-Andre Žinjak koji već nekoliko sezona sa uspehom nosi dres Tigresa.

BONUS VIDEO: Međusobno prozivanje dve frakcije Grobara na meču Partizan Zadar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.