Božićni poklon za Delije: Ovde preuzmite najnoviju Zvezdinu aplikaciju!
Foto: fkcrvenazvezda.com

za ios i android

Božićni poklon za Delije: Ovde preuzmite najnoviju Zvezdinu aplikaciju!

Sve vezano za crveno-bele na jednom mestu!

Objavljeno:

Na najradosniji hrišćanski praznik Božić kao poklon svim zvezdašima stigla je zvanična aplikacija fudbalskog kluba za pametne telefone. Svi vi koji koristite Android i iOS od danas možete bolje i brže pratiti sva dešavanja vezana za Crvenu zvezdu. Vrlo jednostavno možete preuzeti aplikaciju na vašem telefonu, a zatim je još jednostavnije koristiti i tako videti sve ono što vas interesuje o voljenom klubu.

OSVOJIO SVE ČETIRI SKAKAONICE, PA OBOLEO OD TEŠKE BOLESTI: Najpotresnija priča u istoriji ski skokova: Sanjam da letim, ali onda... (VIDEO) Osim najnovijih vesti, rasporeda utakmica i tabele, tu su i svi detalji o našem igračkom kadru, a ističemo i još dve opcije koje će vam olakšati praćenje svega što je vezano za naš tim. Prilikom preuzimanja ili u podešavanjima aplikacije lako možete aktivirati ''Puš notifikacije'' i tako među prvima saznati najnovije informacije o Crvenoj zvezdi.

Da bi tu vest videli i drugi, omogućili smo i vrlo jednostavno deljenje putem svih društvenih mreža i ostalih aplikacija na vašem telefonu, klikom na dugme ''Podeli''.

Ko može da mu zabrani?! NBA as najavio da će igrati za Srbiju u kvalifikacijama za SP! (VIDEO)

Naravno, ova Zvezdina aplikacija pratiće sve vaše reakcije, kao i trendove pa će u skladu sa tim stalno napredovati i menjati se kako bi što bolje svima vama približila crveno-beli svet.

Korisnici Android mobilnih telefona mogu je preuzeti OVDE, dok svi oni koji koriste iOS operativni sistem treba da kliknu OVDE.

BONUS VIDEO: Evo kako je izgledao trening Đokovića u Rod Lejver areni

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.