Nisu leteli milioni, ALI, PUČE TRANSFER BOMBA U PONOĆ! (FOTO)
Karlos Tevez ponovo u dresu Boke juniors, Foto: AP

dobrodošao nazad!

Nisu leteli milioni, ALI, PUČE TRANSFER BOMBA U PONOĆ! (FOTO)

Već je zadužio i opremu i priključio se saigračima na treninzima, a to je objavljeno i na zvaničnom Instagram profilu slavnog argentinskog kluba

Objavljeno: 10:29h

Karlos Tevez se vratio kući! Argentinski fudbaler je posle godinu dana provedenih u Kini ponovo došao u svoju Boku juniors. Kada je prošle zime rešio da nezadovoljan stanjem u argentinskom fudbalu napusti klub sa "Bombonjere", a kineski milioni ga učinili u 34. godini najplaćenijim fudbalerom sveta, nikome nije palo napamet da bi Argentinac mogao da se vrati nazad, ali i to se ponovo dogodilo.

TRANSFER EKSPLOZIJA: Vraća se Aleksandar Katai! (VIDEO)

Posle godinu dana provedenih u Šangaj Šenhui, gde je u tom periodu zaradio 37.500.000 evra (?!) samo od plate, a ništa nije pokazao na terenu, Tevez se vratio u domovinu i u svoj matični i voljeni klub. Već je zadužio i opremu i priključio se saigračima na treninzima, a to je objavljeno i na zvaničnom Instagram profilu slavnog argentinskog kluba.

- Dobro došao, Tevez! Vratio se kući, danas se nam se pridružio i već je trenirao sa svojim saigračima - potvrđeno je od strane Boke Juniors, koja je na zvaničnom profilu na Instagramu objavila i fotografiju sa treninga. Sam fudbaler je bio veoma kratak "Nikad nisam zapravo, ni otišao".

BONUS VIDEO: Evo kako je izgledao trening Đokovića u Rod Lejver areni

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.