NUDIMO ZVEZDI POMOĆ ZBOG SUSPENZIJE: Oglasio se PARTIZAN posle kazne koju je UEFA izrekla crveno-belima! (FOTO)
156. Večiti derbi, igrači Partizana i Zvezde izlaze na teren, Foto: Filip Plavčić

ČASTAN POTEZ IZ TABORA NAJVEĆEG RIVALA

NUDIMO ZVEZDI POMOĆ ZBOG SUSPENZIJE: Oglasio se PARTIZAN posle kazne koju je UEFA izrekla crveno-belima! (FOTO)

Ovo je drugi put da naš pravni tim, koji čini naš poznati advokat Zoran Damnjanović i Milorad Nikolić, talentovani pravnik u FK Partizan) izlazi trijumfalno iz gotovo nemogućih pravnih situacija pred organima UEFA - rekao je Vuletić.

Objavljeno:

Peti januar je datum koji će biti zapamćen na "Marakani", jer je to dan kada je Crvena zvezda, posle istorijskog uspeha, dobila suspenziju od strane UEFA.

Evropska Kuća fudbala je na taj način suspendovala stadion crveno-belih koji bi verovatno bio rasprodat pred duel sa moskovskim CSKA u 1/16 finala Lige Evrope.

DELIJE OVO NISU SANJALE NI U NAJCRNJIM KOŠMARIMA! Zvezda bez navijača protiv CSKA! (FOTO)

Posle čitavog haosa koji je nastao u taboru crveno-belih posle ovakve odluke, oglasio se i Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana, koji je "ponudio iskusnu pomoć" najvećem rivalu.

Vladimir Vuletić na promociji kalendara FK Partizan
Vladimir Vuletić na promociji kalendara FK Partizanfoto: Dado Đilas

OVO JE ZVEZDINA SLAMKA SPASA: Hajduku se desilo isto, ali je na kraju igrao pred svojim navijačima! Na tu kartu igraju crveno-beli! (FOTO)

- Naš pravni tim je izuzetno skrupulozno, argumentovano i sa velikom pažnjom pripremio pisano izjašnjenje koje su članovi Dosciplinske komisije, uprkos vrlo zlonamernim optužbama od strane češkog delegata (čiji su sunarodnici naredni protivnik FK Partizan u šesnaestini finala Lige Evrope) umeli da prepoznaju i usvoje našu vrlo složenu pravnu argumentaciju koju smo im predočili. Ovo je drugi put da naš pravni tim, koji čini naš poznati advokat Zoran Damnjanović i Milorad Nikolić, talentovani pravnik u FK Partizan) izlazi trijumfalno iz gotovo nemogućih pravnih situacija pred organima UEFA - rekao je Vuletić, prenosi "B92".

S druge strane, Crvena zvezda je kažnjena jednom utakmicom pred praznim tribinama zbog ispada navijača u grupnoj fazi Lige Evrope.

Fudbaleri Zvezde slave pobedu protiv Kelna
Fudbaleri Zvezde slave pobedu protiv Kelnafoto: Dado Đilas

U ZVEZDI ŠOKIRANI KAZNOM UEFA: Ne zaslužujemo da igramo na praznom stadionu, najgledaniji smo tim Lige Evrope! (FOTO) (VIDEO)

- Izražavam i žaljenje zbog kazne našim rivalima, budući da smo svesni da je interes srpskog fudbala da oba naša kluba budu u poziciji da se na najbolji način bore za uspeh, pa, sledstevno najavama da će uloziti žalbu na ovu odluku, nudimo iskusnu pravnu pomoć koja se već pokazala kao delotvorna u organima UEFA - dodao je profesor Pravnog fakulteta univerziteta u Beogradu i potpredsednik FK Partizan.

BONUS VIDEO: Šta košarkaši Zvezde i Partizana žele jedni drugima u 2018. godini

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.