OVO JE ZVEZDINA SLAMKA SPASA: Hajduku se desilo isto, ali je na kraju igrao pred svojim navijačima! Na tu kartu igraju crveno-beli! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

ČEKA SE UEFA

OVO JE ZVEZDINA SLAMKA SPASA: Hajduku se desilo isto, ali je na kraju igrao pred svojim navijačima! Na tu kartu igraju crveno-beli! (FOTO)

Čeka se ishod ove neprijatne situacije u najskorijem roku...

Objavljeno:

Evropska kuća fudbala je u četvrtak izrekla kaznu Crvenoj zvezdi da meč 1/16 finala Lige Evrope igra bez navijača, a uz to će morati da plati kaznu od 50 hiljada evra zbog loše organizacije meča protiv Kelna.

PARTIZAN IPAK S NAVIJAČIMA PROTIV VIKTORIJE?! Preokret u slučaju kazne UEFA crno-belima?!

U ZVEZDI ŠOKIRANI KAZNOM UEFA: Ne zaslužujemo da igramo na praznom stadionu, najgledaniji smo tim Lige Evrope! (FOTO) (VIDEO)

Ali, "slamka spasa" bi mogla da leži u tome da je klub sa Marakane prodao 28 hiljada karata za ovaj meč još u decembru, pa se u Ljutice Bogdana nadaju da bi ipak kazna mogla da bude ublažena, tj. da samo novčano budu kažnjeni.

Podsetimo, u julu ove godine, splitski Hajduk je takođe bio kažnjen utakmicom bez navijača, ali je zbog identične situacije sa prodatim kartama na kraju ipak bio pomilovan i prošao samo sa finansijskom kaznom .

Veliko srce velikog humanitarca Ričmonda Boaćija! Posetio sirotište, deci delio hranu, vodu, knjige...

Nada tinja među crveno-belima, a čeka se ishod ove neprijatne situacije u skorijem roku.

BONUS VIDEO: Međusobno prozivanje dve frakcije Grobara na meču Partizan-Zadar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.