U ZVEZDI ŠOKIRANI KAZNOM UEFA: Ne zaslužujemo da igramo na praznom stadionu, najgledaniji smo tim Lige Evrope! (FOTO) (VIDEO)
FK Crvena zvezda, Foto: Fonet

ULOŽIĆE ŽALBU

U ZVEZDI ŠOKIRANI KAZNOM UEFA: Ne zaslužujemo da igramo na praznom stadionu, najgledaniji smo tim Lige Evrope! (FOTO) (VIDEO)

Generalni direktor Crvene zvezde nije mogao da veruje kada je video šta je UEFA uradila, a da stvari budu još gore, crveno-beli su prodali već 28.000 karata, iliti pola stadiona

Objavljeno:

Crvena zvezda neće imati podršku "delija" protiv CSKA u šesnestini finala Lige Evrope.

Povodom te šokantne odluke UEFA, oglasio se i generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić.

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzićfoto: Nebojša Mandić

- Iskreno, iznenađeni smo ovakvom odlukom UEFA. Mislim da smo tokom cele jeseni pokazali da kao klub maksimalno odgovorno pristupamo svakom meču u svakom pa i organizacionom smislu i da uvek činimo sve što je u našoj mogućnosti da sve protekne u najboljem redu. Rastemo kao klub iz dana u dan i sigurno da ovakva odluka ne ide u prilog razvoju fudbala u Srbiji. Naročito ako se uzme u obzir da smo najgledaniji klub grupne faze Lige Evrope - istakao je Terzić, a onda nastavio.

- Verujem da su toga svesni i u UEFA i veoma mi je žao što su se odlučili na ovako drakonsku kaznu. Međutim, verujem da imamo dovoljno argumenata da u žalbenom postupku dokažemo da Crvena zvezda ne zaslužuje da igra na praznom stadionu i da ćemo u tome uspeti. Sigurno da je jedan od tih argumenata i činjenica da smo još u decembru poslali u UEFA cene karata za meč šesnestine finala Lige Evrope, što svi klubovi moraju da urade i nismo dobili bilo kakvu informaciju da ne počinjenmo prodaju ulaznica. Do sada smo prodali oko 28.000 karata što je više od pola stadiona. Zbog svega ovoga, prvo ćemo uložiti argumentovanu žalbu gde se iskreno nadamo pozitivnom ishodu za naš klub. Sačekacemo ishod žalbenog postupka, a potom doneti konkretne odluke o kojima cemo obavestiti javnost - dodao je.

DELIJE OVO NISU SANJALE NI U NAJCRNJIM KOŠMARIMA! Zvezda bez navijača protiv CSKA! (FOTO)

Velika šteta se dogodila srpskom fudbalu, jer prvi put kada su dva kluba iz naše zemlje u isto vreme prezimila u Evropi, neće moći da računaju na navijače.

BONUS VIDEO: Košarkaši Partizana pozdravljaju obe frakcije Grobara posle meča sa Zadrom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.