DA NIJE BILO NJIH, NE BI BILO NI EVROPE, NI SVEGA OVOGA: Zvezdan Terzić otkrio koji potez se krije iza svih uspeha Zvezde!
Zvezdan Terzić se pozdravlja sa igračima Zvezde, Foto: Nebojša Mandić

A mnogi su tada vrteli glavom

DA NIJE BILO NJIH, NE BI BILO NI EVROPE, NI SVEGA OVOGA: Zvezdan Terzić otkrio koji potez se krije iza svih uspeha Zvezde!

Crveno-beli za sada imaju sezonu iz snova

Objavljeno:

Crvena zvezda je u dosadašnjem delu sezone zabeležila rezultate kao iz snova, a navijači ne mogu biti ponosniji na sve što su uradili tokom leta i jesenje polusezone fudbaleri u crveno-belim dresovima.

U Ligi Evrope je ostvaren istorijski uspeh i izboren plasman u 1/16 finala gde će protivnik biti CSKA iz Moskve, dok su u domaćem šampionatu ubedljivo prvi, sa devet bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala Partizan.

Komentari javnosti su uglavnom da je sve to zasluga toga što je kostur tima ostao duže od godinu dana na okupu i uz to što su dovedena prava pojačanja.

foto: Dado Đilas

Zadržani su Kanga, Le Talek, Boaći, Donald, Srnić, a pridodati su im Rodić, Stojković, Savić, Jovičić, Krstičić, Pešić...

Ipak to finansijski ne bi bilo moguće i pitanje je šta bi se dogodilo da uprava Crvene zvezde nije tokom leta povukla jedan potez zbog koga je zvezdaška javnost sumnjičavo vrtela glavom, ali se to ispostavilo neophodnim, što je u razgovoru za "Novosti" potvrdio i generalni direktor Zvezdan Terzić.

foto: Nebojša Mandić

- Da nije bilo braće Ilić, ne bi bilo ni ovih rezultata u Evropi. Mi smo sa novcem od njihove prodaje doveli Pešića, Krstičića, Borjana, Stojkovića, Savića, Jovičića... Tržište je to koje određuje koga ćeš da prodaš - objasnio je Terzić.

Podsećamo da su braća Ilić, Luka (18) i Ivan (16) u paketu prodati Mančester Sitiju po ceni od 5.500.000 evra.

BONUS VIDEO: Intervju za Espreso - Dušan Alimpijević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.