KAO DA JE IZAŠAO IZ FILMA NOĆ ŽIVIH MRTVACA: Smejali ste se Ronaldovoj bisti, a od Esijenove statue ćete se preplašiti! (FOTO)
Foto: AP

kakvi majstori

KAO DA JE IZAŠAO IZ FILMA NOĆ ŽIVIH MRTVACA: Smejali ste se Ronaldovoj bisti, a od Esijenove statue ćete se preplašiti! (FOTO)

Mnogi su se smejali kako je izgledala bista Kristijana Ronalda u njegovom rodnom gradu...

Objavljeno: 09:04h

Bivši vezista Čelsija Mikael Esijen jedan je od najboljih fudbalera koje je Gana ikada imala. Pružao je sjajne igre za londonski tim, ali i reprezentaciju, pa je ta zemlja odlučila da mu se zahvali. Izgrađena mu je bista, ali kako izgleda, bolje da je nisu ni pravili.

POTPISAO! Velika želja Zvezdana Terzića i tima iz Ljutice Bogdana ima novi klub! (FOTO) (VIDEO)

PREDOMISLILI SE! Crveno-beli štoper u čeljustima španskog prvoligaša! (FOTO) (VIDEO)

Ovaj vezni fudbaler je predstavljao Ganu u najboljem mogućem svetlu, nastupao je i na Svetskom prvenstvu i bez sumnje je zaslužio da mu bude izgrađena statua. Ali ne onakva kako je osvanula u Gani.

Mnogi su se smejali kako je izgledala bista Kristijana Ronalda u njegovom rodnom gradu, gde Portugalac nije ličio na sebe. Na prvi pogled, činilo se da "umetničko delo" ovog vajara ne može biti nadmašeno, ali... To je pošlo za rukom umetniku u Gani, posle čijeg rada je Mikael Esijen neprepoznatljiv.

BONUS VIDEO: Šta košarkaši Zvezde i Partizana žele jedni drugima u 2018. godini?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.