48 SATI NESPAVANJA, A ONDA BOMBA ZA POBEDU: Luka Milivojević otkrio tajnu koja je prethodila pogotku zbog kog je Engleska ZANEMELA! (VIDEO)
Luka Milivojević posle pogotka protiv Sautemptona, Foto: AP

sada se iskupio

48 SATI NESPAVANJA, A ONDA BOMBA ZA POBEDU: Luka Milivojević otkrio tajnu koja je prethodila pogotku zbog kog je Engleska ZANEMELA! (VIDEO)

Srpski reprezentativac uspeo je da povrati naklonost navijača idealnim pogotkom protiv Sautemptona

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Luka Milivojević naneo je na sebe gnev navijača Kristal Palasa, kada je pre nekoliko dana promašio penal protiv Sitija za pobedu u 92. minutu.

Narednih nekoliko desetina sekundi, koliko je ostalo tada do kraja, Luka je bio potpuno izbezumljen, jer je propustio šansu da donese pobedu svojoj ekipi protiv one najdominantnije u čitavoj Evropi.

Nikola Maksimović je rešenje za šuplju odbranu Milana, a rosoneri su pravo rešenje za njega?!

Ipak, iskupio se u utorak uveče na meču sa Sautemptonom, kada je postigao prelep pogodak i postavio konačnih 2:1.

- Nisam spavao poslednje dve noći, bilo mi je mnogo teško posle promašenog penala protiv Sitija u nadoknadi vremena. Ali hvala Bogu naš tim je sada pobedio, ja sam postigao gol, osvojili smo tri boda - rekao je Milivojević.

- Igrali smo prilično dobro, odličan timski nastup, još jednom smo pokazali veliki karakter, borili smo se do kraja, i to je donelo rezultat, vrlo veliku pobedu za nas - dodao je srpski reprezentativac.

BONUS VIDEO: Dejan Stanković pratio utakmicu svog sina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.