KAD GLEDATE NJEGA KAO DA GLEDATE MLADOG AZARA: Srpski biser na čuvenoj listi najvećih talenata sveta! (VIDEO)
Armin Đerlek (10) u dresu kadetske fudbalske reprezentacije Srbije, Foto: Printscreen/Youtube/Armin Djerlek

Crno-beli imaju biser

KAD GLEDATE NJEGA KAO DA GLEDATE MLADOG AZARA: Srpski biser na čuvenoj listi najvećih talenata sveta! (VIDEO)

Nastavljena je tradicija pojavljivanja srpskih fudbalskih talenata na listi koju pravi ugledni "Gardijan"

Objavljeno:

Tradicija je nastavljena i na prelazu iz 2017. u 2018. godinu, barem kada je reč o tome da Srbija ima ogromnog fudbalskog talenta koji se nađe na čuvenoj listi koju ugledni britanski "Gardijan" objavljuje na početku svake kalendarske godine.

Sportska rubrika poznatog lista svako godine objavljuje spisak 60 najtalentovanijih klinaca na svetu, a ove godine svoje mesto na njoj je našao biser Partizana - Armin Đerlek.

Mladi Novopazarac je kapiten reprezentacije Srbije do 17 godina, a u opisu koji je dobio od novinara "Gardijana" možemo biti ponosni na njega i očekivati da jednog dana bude vrhunski fudbaler.

- Nećete ga videti kako drži loptu dugo, ili prolazi po dva, tri rivala poput istorijskih balkanskih 'desetki'. Umesto toga, on igra brzo i jednostavno, uz dobra dodavanja 'iz prve' i precizne udarce. Dok ga neki vide kao 'novog Adema Ljajića', drugi vide poteze Edena Azara u njegovoj igri. On je u omladinskom pogonu Partizana, ali ne bi trebalo da prođe dugo pre nego što definitivno pređe u seniorski fudbal - piše u Đerlekovom opisu.

U prethodne tri godine od igrača iz Srbije na ovoj listi su završavali Luka Jović, Zehrudin Mehmedović i Dejan Joveljić.

BONUS VIDEO: LEGENDA GLEDA NASLEDNIKA: Dejan Stanković prati utakmicu svog sina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.