SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI! Dijego Košta stigao u Madrid i jedva čeka da zaigra! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

ZADOVOLJSTVO JE PRIMETNO

SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI! Dijego Košta stigao u Madrid i jedva čeka da zaigra! (FOTO) (VIDEO)

On je sa "jorgandžijama" osvojio Primeru 2014, Kup kralja godinu dana ranije, Uefa Superkup 2010. i 2012

Objavljeno:

Španski fudbaler Dijego Kosta rekao je da je umoran od treninga i da spreman da zaigra za Atletiko Madrid. - Dugo sam čekao ovo. Umoran sam od treninga, želim da igram - rekao je Kosta. Kosta, koji nije igrao od kako je napustio Čelsi, danas je i zvanično predstavljen kao novi igrač Atletiko Madrida.

Čelsi i Atletiko su još u septembru postigli dogovor oko transfera Koste, ali je španski napadač morao da sačeka januar kako bi zaigrao zbog zabrane transfera koju je FIFA izrekla madridskom klubu.

Dijego Kosta je već u dva navrata nosio dres Atletika, od 2007. do 2009. i od 2010. do 2014. godine. On je sa "jorgandžijama" osvojio Primeru 2014, Kup kralja godinu dana ranije, Uefa Superkup 2010. i 2012. godine, dok je 2014. izgubio finale Lige šampiona od Real Madrida.

NAJLUĐE KOREOGRAFIJE 2017. GODINE: Delije i Grobari bolji nego ikad, ali jedna navijačka predstava će se zauvek pamtiti! (FOTO) (VIDEO)

Znamo ko neće izvoditi penal protiv Brazila! Milivojević promašio pobedu protiv Sitija u 90. minutu! (VIDEO) Kosta će imati priliku da zaigra već u sredu kada Atletiko gostuje Ljeidi u Kupu kralja.

BONUS VIDEO: intervju za Espreso - Dušan Alimpijević

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.