Znamo ko neće izvoditi penal protiv Brazila! Milivojević promašio pobedu protiv Sitija u 90. minutu! Arsenal ispustio pobedu protiv VBA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Premijer liga, 21. kolo

Znamo ko neće izvoditi penal protiv Brazila! Milivojević promašio pobedu protiv Sitija u 90. minutu! Arsenal ispustio pobedu protiv VBA! (VIDEO)

Velika šteta, pošto je srpski reprezentativac mogao da bude čovek koji je naneo prvi poraz Sitiju u sezoni... Inače, penal mu je odbranio golman koji brani za Brazil na Mundijalu.

Objavljeno:

Kristal Palas i Mančester Siti su odigrali nerešeno 0:0 u Londonu u okviru 21. kola Premijer lige.

Ovaj rezultat bi bio veliki uspeh za Orlove, da Luka Milivojević, bivši igrač Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, nije promašio penal u 91. minutu kojim je mogao svoj tim da dovede do trijumfa. Tačnije, da mu ga reprezentativni golman Brazila Ederson nije odbranio (jasno je ko neće izvoditi penal protiv Brazila ako ga bude na Mundijalu).

Međutim, kada se penal pogleda malo pažljivije, može da se vidi da je jedan igrač Sitija ranije ušao u kazneni prostor, što bi po pravilima fudbalske igre trebalo da bude ponovljen penal. Sudija Džonatan Mos to nije primetio, ali dobro, možda bi i bilo malo previše...

Inače, ovo je drugi put u poslednjih mesec dana da Palas ne uspeva da pobedi u nadoknadi vremena golom sa bele tačke, a šta je bilo poslednji put, podsetite se OVDE.

Na ovaj način, Kristal Palas je ipak uspeo da prekine seriju Sitija od 18 vezanih pobeda, što nije mala stvar, kada se u obzir uzme kako igra ekipa Pepa Gvardiole cele sezone.

foto: AP

Fudbaleri VBA i Arsenala odigrali su nerešeno 1:1 u meču 21. kola Premijer lige.

Prvo poluvreme proteklo je bez golova, da bi u drugom poluvremenu Arsenal autogolom Mek Klina poveo 1:0 u 83. minutu. I kada su svi misili da će rekorder Venger upisati i novu pobedu u svojoj 811. utakmici, napadač domaćina Rodrigez je izjednačio minut pred kraj meča za veliku pobedu svog tima.

PREMIJER LIGA, 21. kolo: Bornmut - Everton 2:1 (Frejzer 33, 89 - Gaj 57) Čelsi - Stouk 5:0 (Ridiger 3, Drinkvoter 9, Pedro 23, Vilijan 73p, Zapakosta 88) Hadersfild - Barnli 0:0 Liverpul - Lester 2:1 (0:1) (Salah 52, 76 - Vardi 3) Njukasl - Brajton 0:0 Votford - Svonsi 1:2 (Karilo 11 - Ajev 86, Narsing 90) Mančester junajted - Sautempton 0:0 Kristal Palas - Mančester siti 0:0

VBA - Arsenal 1:1 (Rodrigez 90 - MekKlin ag. 83)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Vladan Milojević posle dodele Zlatne lopte za 2017. godinu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.