SKANDAL! Portugaliju drma KALČOPOLI! Benfika podmitila fudbalere protivničkog tima da joj ne prave probleme na terenu! (FOTO) (VIDEO)
Fudbaleri Benfike proslavljaju pobedu nad Estorilom, Foto: EPA

NEĆE IZAĆI NA DOBRO

SKANDAL! Portugaliju drma KALČOPOLI! Benfika podmitila fudbalere protivničkog tima da joj ne prave probleme na terenu! (FOTO) (VIDEO)

U tom periodu Radosav Petrović branio je boje lisabonskih Orlova, ali prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku nije igrao "spornu" utakmicu...

Objavljeno:

Afera "Kalčopoli" potresa Portugal!

Prema nekim tvrdnjama, Benfika je četvorici igrača Rio Avea platila da joj "ne prave probleme" na terenu, a kuriozitet predstavlja činjenica da je pre nekoliko dana objavljena i prva informacija o opsežnoj policijskoj istrazi o nameštaljkama u fudbalu.

BILO JE LEPO DOK JE TRAJALO! Zvezda ostaje bez jednog od najboljih! (FOTO) (VIDEO)

GROBARI, PRVO POJAČANJE JE PRED VRATIMA HUMSKE! Jure ga timovi iz Evrope, a on hoće samo u Partizan! (FOTO) (VIDEO)

I tada su se pominjala četvorica igrača Rio Avea, jedino što je tu sporan bio meč iz protekle sezone, kada je Rio Ave izgubio od Feirensea sa 1:2.

U tom periodu Radosav Petrović branio je boje lisabonskih Orlova, ali prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku nije igrao "spornu" utakmicu, tako da nema razlog da brine oko raspleta. Bar što se njega lično tiče. Osumnjičeni su golman Kasio, defanzivci Marselo, Nađak, pa i pojačanje Vulverhemptona Roderik Miranda koji je za 2.500.000 funti pojačao lidera Čempionšipa.

foto: Dado Đilas

Sve je otkriveno kada su kladionice nadležnim organima prijavile neuobičajeni šablon uplata, tačnije, oko 100.000 evra je neko želeo da uplati na keca na Feirense. Mediji prenose da je to učinio neko iz Kine.

SVETI SALE! Partizanova legenda ulazi u PETU DECENIJU života! Ali bi da igra još malo... (FOTO) (VIDEO)

Na videlo je nešto kasnije izašla i "sumnjiva" utakmica Rio Avea protiv Benfike iz 31. kola sezone 2015/2016. Tada je tim, čiji gol trenutno čuva srpski golman Mile Svilar, osvojio titulu sa dva boda više od Sportinga. Rio Ave je bio šesti.

Koincidencija, Kasio i Marselo su i tada igrali za Rio Ave, Miranda je bio pod suspenzijom, dok se Nađak već obreo u španskom Reusu. Radosav Petrović se, takođe, vratio u najvećeg rivala Sporting iz Lisabona.

BONUS VIDEO: LEGENDA GLEDA NASLEDNIKA: Dejan Stanković prati utakmicu svog sina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.