IZBROJALI 28 MILKI: Everton doveo jednog od najboljih i najtraženijih napadača Evrope!
Sem Olardajs, Foto: AP

Timovi iz Liverpula krenuli jako

IZBROJALI 28 MILKI: Everton doveo jednog od najboljih i najtraženijih napadača Evrope!

Još nije ni zvanično počeo prelazni rok, ali komšije iz Liverpula su već počele da troše velike pare

Objavljeno: 19:20h

Englezi su otvorili predstojeću transfer ludnicu na zimskoj pijaci, gde će opet padati basnoslovni rekordi, a prvi su nogu povukli klubovi iz Liverpula.

Nakon što su "crveni" juče na neki način otvorili prelazni rok rekordnim transferom za jednog defanzivca, njihovim stopama su krenule i komšije sa "Gudison parka".

Everton je dogovorio dolazak najtraženijeg turskog fudbalera u ovom trenutku, Čenka Tosuna, iz Bešiktaša, po ceni od 28.000.000 evra.

Čenk Tosun, prvo pojačanje Evertona
Čenk Tosun, prvo pojačanje Evertonafoto: AP

Sjajni napadač je i letos bio na meti premijerligaških klubova, jurio ga je Kristal Palas, ali mu je bilo preskupo da ga plati više od 15 miliona.

"Karamele" zato nisu imale zmiju u džepu, a i zašto bi kada je Tosun još više zablistao protekle jeseni i bio jedan od najboljih igrača Bešiktaša koji se plasirao u osminu finala Lige šampiona.

Prva ponuda od 20 miliona je odbijena, ali je Sem Olardajs bio toliko rešen da ga dovede da je odmah iskeširao 28 milki za tuskog reprezentativca.

Tosun se već ranije dogovorio oko ličnih uslova i četvorogodišnjeg ugovora, a u četvrtak je prošao lekarske preglede i parafirao ugovor koji će postati važeći od ponedeljka.

BONUS VIDEO: Dražen Luburić - najbolji odbojkaš Srbije za 2017. godinu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.