Jedva je preživeo, izvršene su mu 3 transplantacije bubrega, ali Ivan Klasnić od fudbala nema nameru da odustane! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Kreće s treninzima

Jedva je preživeo, izvršene su mu 3 transplantacije bubrega, ali Ivan Klasnić od fudbala nema nameru da odustane! (VIDEO)

Nije mi ni pre bilo loše, ja definitivno nisam tip koji se žali...

Objavljeno:

Hrvatski fudbaler Ivan Klasnić dobro se oseća nakon treće transplantacije bubrega, koju je imao u oktobru u Zagrebu. Odmah nakon operacije poručio je da se oseća kao Supermen jer sada ima četiri bubrega.

- Nisam nov čovek, ali mnogo je toga sad prijatnije. Mogu piti šta i koliko želim, jesti što želim. Više ne moram da idem na dijalize. Život je sada jednostavniji i to je lepo. Nije mi ni pre bilo loše, ja definitivno nisam tip koji se žali. U vreme kad sam morao na dijalizu smeo sam da unesem 1,5 litara tečnosti u tom preriodu - rekao je bivši hrvatski reprezentativac za Weser Kurier.

KONAČNO PROGOVORIO KOKEZA: Ovo su pravi razlozi zašto je smenjen Muslin i nije problem bio samo u Sergeju! (FOTO)

- Lepo je biti bez tih zabrana, a i vreme koje sam provodio na dijalizi sad mogu koristiti na drugačiji način - rekao je Klasnić

Vidi li sebe kao trenera?

- Ne, nije to za mene!

Igračka karijera je gotova?

- Ne mora ništa da znači... Nakon transplantacije sam dobio ponudu da nastavim karijeru. To je opcija... Moram da uđem u formu do leta - rekao je 37-godišnji Klasnić.

JEDAN TRANSFER NA MARAKANU JE PROPAO: Zvezdin napad je glatko odbijen, a kontra ponuda ne dolazi u obzir! (VIDEO)

PARTIZAN GA JE NANIŠANIO, ALI: Zlatni Orlić odgovorio na priče o dolasku u Humsku! (VIDEO)

- Nisam još imao oproštajnu utakmicu, voleo bih da se to desi stadionu Verdera, o čemu smo već pričali. No, sad imam novi bubreg, a to vam je kao promena motora na automobilu. Sad imam novi. Nakon prve transplantacije sam se vratio fudbalu, zašto tako ne bi bilo i sada? - završava Klasnić svoju ispovest

BONUS VIDEO: Dušan Alimpijević na koktelu KK Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.