KONAČNO PROGOVORIO KOKEZA: Ovo su pravi razlozi zašto je smenjen Muslin i nije problem bio samo u Sergeju! (FOTO)
Muslin, Kokeza i Zoran Filipović, Foto: Dado Đilas

ČOVEK VREDI 150 MILIONA

KONAČNO PROGOVORIO KOKEZA: Ovo su pravi razlozi zašto je smenjen Muslin i nije problem bio samo u Sergeju! (FOTO)

Atmosfera uoči dve poslednje utakmice bila je znatno lošija nego ranije...

Objavljeno: 12:33h

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza je otkrio pravi razlog zbog čega je prekinuta saradnja sa Slavoljubom Muslinom. Sad već bivši selektor Orlova je smenjen krajem oktobra, nekoliko nedelja pošto je Srbija obezbedila direktan plasman na Mondijal u Rusiji.

Muslin i Kokeza na koktelu OSS
Muslin i Kokeza na koktelu OSSfoto: Fonet

Kokeza je srpskoj javnosti objasnio prave razloge za smenu nekadašnjeg šefa struke Crvene zvezde.

- Muslin mi je rekao da Sergej Milinković-Savić nema pojma. Uz to, odbio je da u tim ubaci mlade igrače. Posle toga sam znao da on nije više za selektora. Možemo selektor i ja nekoga da volimo ili ne volimo, ali ti mladi momci su budućnost srpskog fudbala - rekao je Kokeza i dodao da je atmosfera uoči dve poslednje utakmice bila znatno lošija nego ranije.

Sergej Milinković Savić
Sergej Milinković Savićfoto: Dado Đilas

- Pre i posle utakmice u Beču protiv Austrije mnogo ljudi me je pitalo zašto Marko Arnautović ne igra za Srbiju. Niko nije rekao da je kriv neki bivši selektor, svi su rekli da je krivo rukovodstvo Saveza. Istine radi, FŠ je tada želeo da Marko igra za Srbiju, a koliko znam želeo je i Marko. Nije bio pozvan i izabrao je drugu reprezentaciju. A ko bi bio kriv da su Milinković-Savić, Veljković, Radonjić za šest meseci otišli da igraju za drugu reprezentaciju? Kokeza i Bunjevčević. Zato je došlo do razlaza. Ti momci su budućnost srpskog fudbala i nismo hteli da dopustimo da ne igraju za Srbiju - rekao je Kokeza za "Nedeljnik".

Prvi čovek FSS je kao primer Muslinovog odbijanja naveo njegov komentar posle utakmice Lige Evrope između Nice i Lacija, na kojoj je Milinković-Savić postigao dva i namestio jedan gol.

- Tada mi je rekao da je Sergej bio jedan od najgorih na terenu. Mislio sam da ga nisam dobro čuo, pitao sam ga pričamo o utakmici Nica - Lacio na kojoj ste vi bili, a on kaže: Da, bio je jedan od najgorih na terenu - rekao je Kokeza.

BONUS VIDEO: Dušan Alimpijević na koktelu KK Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/ Izvor: Nedeljnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.