TO JE MIG KOJI JE ZVEZDA ČEKALA, SAD MOŽE U NAPAD: Klub u totalnom rasulu, ogromna želja crveno-belih je nikad bliža Marakani!
Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić, Foto: Nebojša Mandić

To se čekalo

TO JE MIG KOJI JE ZVEZDA ČEKALA, SAD MOŽE U NAPAD: Klub u totalnom rasulu, ogromna želja crveno-belih je nikad bliža Marakani!

Dugo se već priča o njegovom dolasku na Marakanu, a ovo je situacija koju crveno-beli moraju da iskoriste

Objavljeno:

Ambiciozni projekat Antalije raspao se i rezultatski i finaninsijski, a to je dobra vest za Crvenu zvezdu.

Razlog za to jeste što je jedna od želja crveno-belih u zimskom prelaznom roku upravo igrač tog turskog kluba - Milan Jevtović.

Milan Jevtović je velika želja Crvene zvezde
Milan Jevtović je velika želja Crvene zvezdefoto: EPA/Javier Etxezarreta

Srpski igrač je prošlu godinu proveo na pozajmici u Rozenborgu, jer za njega bije bilo mesta u timu za koji nastupaju Nasri, Eto, Menez, i u Norveškoj se potpuno afirmisao sa 13 golova i 11 asistencija.

Po isteku pozajmice se vratio u Tursku, ali tamo ga je sačekala očajna i haotična situacija u klubu. Uprava je podnela ostavke, čeka se nova koja će skroz skresati troškove i osloboditi se velikog dela igračkog kadra koji mnogo košta.

Milan Jevtović u dresu Rozenborga
Milan Jevtović u dresu Rozenborgafoto: EPA/Stanley Gontha

E, upravo je to ono što zanima Zvezdu, jer među igračima kojih žele da se odreknu i Milan Jevtović, a zbog kompletne situacije su spremni i da spuste cenu za obeštećenje do određene tačke.

Prema nekim informacijama oni su spremni da puste Jevtovića za 600.000 evra, a možda i manje, ukoliko bi crveno-beli insistirali na cenkanju.

Što se igrača tiče, tu ništa nije sporno, on je pre nekog vremena rekao da je zainteresovan da pređe u Zvezdu jer je to klub za koji navija, a tu mu igra i kum Branko Jovičić.

Sad ostaje samo da konkretni pregovori počnu.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević posle dodele Zlatne lopte za 2017. godinu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.