Njih je Grof otpisao: Na ovih 7 igrača Crvena zvezda ne računa na proleće!

Transfer lista

Njih je Grof otpisao: Na ovih 7 igrača Crvena zvezda ne računa na proleće!

Šef stručnog štaba crveno-belih je predao klubu spisak igrača za koje nema mesta u timu
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović sastavio je spisak fudbalera na koje ne računa u prolećnom delu sezone i za koje je preporučeno da napuste klub i pronađu sredinu u kojoj će imati prilike da igraju. Na spisku su uglavnom igrači koji su ovog leta imali manju minutažu i šef stručnog štaba ne veruje da će uspeti da se tokom zimskih priprema izbore za važniju ulogu u timu.

Zoran Rendulić, Idan Vered, Saša Stojanović, Nenad Cvetković, Nenad Gavrić i Vladimir Jovović su slobodni u izboru nove sredine i crveno-beli će im izaći u susret oko eventualnog transfera ili prodaje u neki drugi klub. Takođe i Džošua Parker koji je prvi deo sezone bio na pozajmici u Aberdinu nije zadovolji i škotski klub planira da prekine pozajmicu, što je dodatni problem za klub iz Ljutice Bogdana koji će morati i za reprezentativca Antigve i Barbude da pronađe rešenje.
Čini se da će novu sredinu vrlo brzo pronaći Nenad Gavrić za koga je zainteresovan Nenad Lalatović da ga dovede u Vojvodinu, a poznaje njegove kvalitete, jer ga je trenirao i u Napretku, a onda ga sa sobom poveo na Marakanu.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.