Popio otkaz u klubu, i umesto da traži novi, on ide da KOPA BUNARE u Etiopiji! SRBIN održao lekciju kolegama koje se bahate na odmoru! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

bravo!!!

Popio otkaz u klubu, i umesto da traži novi, on ide da KOPA BUNARE u Etiopiji! SRBIN održao lekciju kolegama koje se bahate na odmoru! (FOTO)

Kakva hrabrost, svaka čast

Objavljeno:

Došla je zimska pauza posle leta i jeseni prepunih utakmica što u domaćim prvenstvima, što u kontinentalnim takmičenjima.

Naši sportisti su rešili da iskoriste odmor na egzotičnim destinacijama kao na primer Dubai, dok je jedan od njih iskoristio da pomogne najugroženijima.

(ANKETA) VI BIRATE: Ko su najbolji levi bekovi Superlige u 2017. godini? (VIDEO)

Doskorašnji fudbaler Borusije Dortmund Neven Subotić otišao je u Etiopiju da kopa bunare! A u tim momentima je dobio otkaz kod "Milionera" iz Dortmunda.

Da, upravo to.

Naš štoper je pre nekoliko meseci pokrenuo projekat izgradnje bunara sa vodom za piće u siromašnim područjima.

On je već peti put u poseti toj zemlji.

- Kada dođem ovde, osećam se kao kod kuće, jer srećem sjajne ljude.

Osećam prijateljstvo, svi želimo da živimo u boljem svetu, a svi imamo isti cilj: da stvorimo svet u kojem će naša deca i buduće generacije imati pristojan život - rekao je Subotić.

IZ ZADRUGE DIREKTNO U PARTIZAN: Posle učešća u rijalitiju napravio transfer karijere! (VIDEO)

U poslednjih pet godina, zahvaljujući njegovom humanitarnom radu, tamo je sagrađeno više od 100 bunara za vodu, koja je neprocenjiva za tako ugroženo stanovništvo.

- Voda je život. Svakom je neophodan pristup čistoj vodi, posebno ljudima u ruralnim delovima, gde je voda osnova zdravlja, obrazovanja i njihove budućnosti. Zbog toga smo ovde. Voda je čista i sveža - naveo je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Nevene, svaka čast, kakva odvažnost. Pravi superheroj današnjice!

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković nakon svečanosti FSS Zlatna lopta

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.