(ANKETA) VI BIRATE: Ko su najbolji levi bekovi Superlige u 2017. godini? (VIDEO)
Foto: AP/Dado Đilas/Saša Pavlić Koky

TIM godine

(ANKETA) VI BIRATE: Ko su najbolji levi bekovi Superlige u 2017. godini? (VIDEO)

Sportska rubrika sajta Espreso.co.rs ove godine odlučila je da ne bira najbolji tim na svetu, već u Superligi Srbije, kako bi se ispromovisao domaći fudbal koji je ove godine postigao sjajne rezultate

Objavljeno: 16:27h

Došlo je ono doba u godini, doba kada se sumiraju utisci i donose zaključci o onome šta je u njoj urađeno dobro, a šta loše.

Espreso.co.rs se ove godine odlučio da uz vašu pomoć odabere tim sezone u Superligi, umesto najboljih 11 na svetu, što smo birali prošle godine.

Za vikend smo vas pitali ko su najbolji štoperi, danas su na redu levi bekovi.

Glasanje je otvoreno do 31. decembra.

Nemanja Miletić

Od dolaska Antonova u Partizan, pokazao je sportskoj javnosti kako konkurencija pozitivno može da utiče na fudbalera i zablistao pored leve aut linije.

Milan Rodić

Povratnik u srpski fudbal odigrao je fantastičnu polusezonu u Crvenoj zvezdi (minus onaj crveni karton protiv Arsenala u Beogradu) i definitivno se kandidovao za laskavo priznanje.

Miroslav Bogosavac

Momak koji se preporodio u Čukaričkom pod trenerskom palicom Nenada Lalatovića u odnosu na one mlađe dane kada je nastupao za Partizan. Potpuno zasluženo na ovoj listi.

Nemanja Vučić

Levi bek koji je nekoliko puta svojim potezima u završnici napada izvlačio Zemun iz ambisa ili mu donosio pobedu od povratka u Superligu. Takođe, moramo priznati, interesantno je smišljati naslove kada on uradi nešto na terenu ;)

Nikola Antić

Standardno dobar u ekipi Vojvodine, propustio je samo četiri utakmice od 22. Odlična godina je iza njega.

Aleksandar Filipović

Iako na poziciji beka, uspeo je da postigne čak tri gola u možda i najboljoj polusezoni koju je Voždovac imao od ulaska u Superligu.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković nakon svečanosti FSS Zlatna lopta

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.