RONALDO IDE IZ REALA?! Kristijano poludeo na Pereza, evo i šta je PRAVI RAZLOG razdora! (FOTO)
Foto: AP

kraj ljubavi?!

RONALDO IDE IZ REALA?! Kristijano poludeo na Pereza, evo i šta je PRAVI RAZLOG razdora! (FOTO)

Nešto je trulo u Kraljevskom klubu ovih dana!!!

Objavljeno:

Nikada se svetski tabloidi neće smiriti, dok konačno ne presele Kristijana Ronalda iz Real Madrida, ili se tako bar nama čini.

Izvor blizak Žoržu Mendešu, Ronaldovom menadžeru, govori da je portugalski fudbaler nezadovoljan u ovom trenutku stanjem u Real Madridu, nedostatkom novog ugovora, koji bi ga načinio najplaćenijim fudbalerom na planeti, kao i da je zbog toga izgubio strpljenje.

KANTONA, TAKO SE TO RADI! Edin Džeko nokautirao navijača ljutog rivala! (VIDEO)

Navodno, Ronaldo je čak izgubio poverenje u predsednika kluba Florentina Pereza, ali i da ugovor nije jedini razlog za to.

- Ronaldo je ljut jer nije dobio novi ugovor. Ronaldo se takođe žalio svojim prijateljima za manjak poštovanja od strane Florentina Pereza, jer je javno flertovao sa Nejmarom u večeri kada je Ronaldo osvojio svoju petu 'Zlatnu loptu - navodi izvor.

Videćemo šta će sada pisati španski mediji, pošto se ovakve priče jedva čekaju kako bi se počelo sa spekulacijama o njegovom novom angažmanu...

PRE 7 GODINA JE BIO U HUMSKOJ A SADA JE NA ULICI! Tužna sudbina fudbalera koji je imao sve, a više nema ništa! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO Podrška za igrače: Delije grmele posle poraza Zvezde od Panatinaikosa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.