NIKO OD ZVANIČNIKA ZVEZDE NIJE BIO NA DODELI ZLATNE LOPTE! S Marakane kažu da nisu pozvani, iz FSS-a kažu drugačije!  (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

UMALO SKANDAL

NIKO OD ZVANIČNIKA ZVEZDE NIJE BIO NA DODELI ZLATNE LOPTE! S Marakane kažu da nisu pozvani, iz FSS-a kažu drugačije! (FOTO)

Medijima je rečeno da je FSS poslao pozivnicu Crvenoj zvezdi, a za to su ponudili i dokaze u vidu e-mail prepiske...

Objavljeno: 22:10h

Fudbalski savez Srbije ponudio e-mail prepisku kao dokaz da je FK Crvena zvezda, odnosno njeno rukovodstvo, pozvano na svečanost povodom dodele priznanja najboljima u 2017. godini.

Vladan Milojević poneo je nagradu za najboljeg trenera u 2017. godini, ali ovoj ceremoniji nije prisustvovalo rukovodstvo crveno-belih, kako je to objasnio portparol kluba Miljan Milošević,"zbog toga što čelnici Zvezde nisu bili ni pozvani na ovaj događaj".

foto: Espreso.co.rs

Medijima je rečeno da je FSS poslao pozivnicu Crvenoj zvezdi, a za to su ponudili i dokaze u vidu e-mail prepiske koju je sportskim redakcijama ovog popodneva prosledio portparol Saveza Milan Vuković.

foto: Filip Plavčić

- Obaveštavam vas da je FK Crvena zvezda uredno dobila poziv mejlom na svečanost 'Zlatna lopta' o čemu pretpostavljam portparol FK Crvena zvezda nije bio blagovrenemo obavešten i kako bismo izbegli bilo kakvu konfuziju u vezi sa ovom temom, molim vas da objavite sve što je ovde navedeno kao moju izjavu. Takođe, u prilogu imate dokumenta koja potvrđuju da je rukovodstvo FK Crvena zvezda pozvano na svečanost - navodi se u poruci iz FSS.

foto: Printscreen/FSS

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.