NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Duško Tošić se oglasio povodom prelaska u Totenhem! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

ODLUČIO JE!

NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Duško Tošić se oglasio povodom prelaska u Totenhem! (FOTO) (VIDEO)

Zaista se digla bura oko vesti da je za bivšeg beka Crvene zvezde zaintereosvan engleski velikan, a sam igrač se oglasio

Objavljeno:

Pre nekoliko dana odjeknula je vest da je premijerligaš zainteresovan za Duška Tošića.

Stameni tridesetdvogodišnji bek navodno je zainteresovao čelnike Totenhema koji su spremni da za njegove usluge izdvoje 3,5 miliona evra, ali pod jednim uslovom.

TOTALNO IZNENAĐENJE! Terzić otkrio za kog klinca je Zvezda odbila ponudu od 5 miliona evra!

Da Domagoj Vida, reprezentativac Hrvatske, pojača Bešiktaš za koji nastupa Tošić.

Ipak, nekadašnji standardni reprezentativac i član Verdera, Sošoa, Genčlera i Crvene zvezde u izjavi za "Kurir" rekao je šta misli o svemu.

foto: EPA/Filip Singer

- Turci svašta pišu! Uvek su skloni senzacionalizmu. Meni je dobro u Bešiktašu, iza mene su sezone iz snova, a ova je izuzetno uspešna. Ugovor me veže do juna 2019. godine i stvarno ne nameravam da menjam klub. Mogu vam reći da ću ostati u Bešiktašu do kraja karijere - rekao je Kuriru Duško Tošić i demantovao povratak u Englesku.

- Imam dve titule s Bešiktašem, cene me, vole i poštuju u Istanbulu. Trenutno smo četvrti u prvenstvu, na samo tri boda iza Bašakšehira i dva iza Fenerbahčea i Galatasaraja. Jedini smo turski klub koji beleži dobre rezultate u Evropi, pa je i to sigurno razlog zašto nismo ubedljiviji u prvenstvu. Plasirali smo se među 16 najboljih timova Lige šampiona. Čeka nas dvomeč s Bajernom i uprava čini sve da što jači dočekamo te utakmice. Znamo snagu nemačkog tima, ali ih se ne plašimo - poručio je Duško Tošić i dodao:

- Mnogo mi je drago zbog moje Crvene zvezde što gazi u domaćem prvenstvu i Ligi Evrope. Velika je stvar za naš fudbal što su nam oba kluba prošla grupe, ali meni je posebno milo zbog Zvezde.

BONUS VIDEO: Podrška za igrače: Delije grmele posle poraza Zvezde od Panatinaikosa

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.